MyCredit в премії PaySpace Magazine Awards-2019

1 листопада стартувала щорічна премія PaySpace Magazine Awards, в якій нагороджують кращих українських компаній і експертів в області фінансових технологій. MyCredit включений в номінацію "Кращий сервіс онлайн-кредитування", а співзасновник компанії Роман Катеринчик номінований на звання "Експерт року в сфері FinTech". Голосуйте! Ми дуже чекаємо на вашу підтримку.

pay-space

Голосування в премії PaySpace Magazine Awards-2019 вже почалося і ми дуже чекаємо вашої підтримки!

PaySpace Magazine - популярний онлайн-ресурс про фінансові технології, електронну комерцію, платіжні системи та останні IT-розробки сфери фінтех.

Починаючи з 2016 року, PaySpace Magazine щорічно формує рейтинг лідерів українського ринку FinTech і e-commerce. За підсумками премії PaySpace Magazine Awards, два роки поспіль сервіс MyCredit входить в ТОП-3 сервісів онлайн-кредитування України. В цьому році ми претендуємо на перемогу відразу в двох номінаціях. Сервіс MyCredit номінований на звання "Кращий сервіс онлайн-кредитування". Співзасновник нашої компанії Роман Катеринчик - на звання "Експерт року в сфері FinTech".

Якщо ви вважаєте, що ми заслуговуємо цю нагороду - підтримайте нас і нашого співзасновника. Нам дуже важливий кожен ваш голос!

Як проголосувати?

  • Перейти на сайт "PSM Awards 2019" за такими посиланнями:

    1) щоб підтримати MyCredit в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування" - https://psm7.com/awards-2019/nomination/company/mycredit/;

    2) щоб віддати голос за співзасновника MyCredit Романа Катеринчика - https://psm7.com/awards-2019/nomination/expert/roman/.

  • Натиснути на кнопку "Голосувати";
  • Далі оберіть метод голосування - за допомогою Facebook або електронної пошти;
  • Якщо ви голосуєте через Facebook і ви вже авторизовані - голос буде врахований моментально;
  • Якщо ви голосуєте за допомогою електронної пошти, необхідно ввести свою адресу. На неї буде надіслано лист з підтвердженням голосування. Потрібно відкрити лист і вже в ньому натиснути кнопку "Проголосувати".

Зверніть увагу! Віддати свій голос в номінації можна тільки один раз і тільки за одного претендента. Голосування триватиме до 30 листопада 2019 року.

Бонус за голосування

В знак подяки за вашу підтримку ми хочемо порадувати вас приємним бонусом - промокодом на 50% знижку в сервісі.

Щоб отримати промокод, надсилайте скріншоти голосів за MyCredit і Романа Катеринчика на пошту [email protected]

Важливо! Скріншот повинен бути зроблений таким чином, щоб у ньому було видно адресний рядок і посилання, за яким ви проголосували. Так ми зможемо зрозуміти, що ви віддали свій голос саме нам. Нижче ми підготували приклади скріншотів.

screen-pr2019-2

screen-pr2019-2

Промокод відправимо протягом 48 годин після отримання вашого листа.

Якщо ви підтримуєте нас і вважаєте, що ми заслуговуємо на ці нагороди - голосуйте! Кожен голос може стати вирішальним.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи