MyCredit очолив рейтинг finance.ua

Друзі! У нас чудова новина і ми дуже хочемо розділити її з вами. Популярний фінансовий портал finance.ua склав рейтинг ТОП-59 мікрофінансових організацій України. І MyCredit зайняв перше місце!

finance-ua-ua

Експерти незалежного фінансового порталу finance.ua провели дослідження популярних українських мікрофінансових організацій і сформували рейтинг найкращих представників ринку. Сервіс MyCredit очолив рейтинг і отримав оцінку 98,62% зі 100!

Для складання рейтингу було проаналізовано такі критерії: сайт компанії, можливість реєстрації за допомогою Bank ID, підтримка, зручність погашення позики, наявність бонусних програм і знижок, можливість укласти договір оффлайн. Практично за всіма перерахованими критеріями MyCredit отримав найвищий бал.

Ми прагнемо до того, щоб наш сервіс і сайт був максимально зручним для клієнтів, і ми робимо для цього все можливе. Для нас дуже важливо, що дослідження finance.ua підтверджує наші старання і високо оцінює нашу роботу.

Спасибі всім клієнтам за вибір та підтримку. Саме ви мотивуєте нас рухатися тільки вперед і з кожним днем ставати краще.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи