5 важливих нововведень MyCredit в червні

features
01 липня 2017

Ви обираєте MyCredit, а ми стараємось для вас. Дякуємо, що ви з нами й робите нас краще! У червні місяці ми вирішили сказати "дякую" своїм клієнтам і постаралися зробити наш сервіс ще більш зручним. Нововведення в червні для наших клієнтів:

  1. Кредит під 0% * для нових клієнтів

    action-summer

    Зустріли літо акційною пропозицією для всіх нових клієнтів - безвідсотковим кредитом під 0%* до 500 гривень. Прийняти участі в акції зможуть усі бажаючі, які раніше не подавали заявку в MyCredit і не проходили реєстрацію.

    Подробнее
  2. Бонусна програма для постійних клієнтів

    action-favotite

    Для постійних клієнтів запустили бонусну програму "Улюблений клієнт". Програма передбачає збір яскравих бейджів, завдяки яким ви зможете збільшити суму позики до 10000 гривень і отримати знижку до 20%.

    Подробнее
  3. Студентська програма

    action-student-rus

    Всіх студентів привітали з закінченням навчання новою студентською програмою "Спалюємо мости". Програма працює на постійній основі і передбачає гарантоване отримання до 1000 гривень за фіксованою ставкою 0,84%. Для участі в студентській програмі досить підтвердити той факт, що ви студент.

    Подробнее
  4. Поліпшення роботи call-центру

    call-operator

    Для вашої зручності продовжили час прийому дзвінків: тепер ви можете отримати відповідь наших кредитних експертів на всі ваші запитання щодня до 22:00. При цьому заявки на кредит як і раніше приймаються в режимі 24/7.

    Подробнее
  5. Оновлений дизайн сайту

    custom-programm-ukr

    Оновили головну сторінку сайту Мycredit.ua: тепер знайти потрібну для вас інформацію і вибрати найбільш вигідний кредит стало ще простіше! Зміни торкнулися також швидкості завантаження сайту - сайт став оновлюватись швидше.

    Подробнее

Сподобалися наші нововведення або є побажання для майбутніх змін? Приєднуйтесь до нашої спільноти в Facebook і залишайте свої коментарі!