Нова реєстрація в MyCredit

Для нових клієнтів MyCredit ми підготували супер-новину. Ми спростили процес реєстрації в сервісі: тепер заповнення анкети займе не більше 7-ми хвилин вашого часу. Як змінилася реєстрація в сервісі, і як тепер виглядає анкета реєстрації - читайте нижче.

bistr-reg

Щоб вам було комфортно працювати з нами, ми безперервно удосконалюємо наш сервіс і сайт. Прискорюємо його роботу, оновлюємо функціонал, додаємо нові фішки, робимо сайт зрозумілим і зручним. Для вашої зручності та економії часу ми спростили процедуру реєстрації в MyCredit, скоротили анкету, зробили її максимально чіткою і лаконічною.

  • На етапі створення Особистого кабінету вам знадобиться просто вказати контактний номер і придумати пароль для входу в сервіс.

  • Після цього ви відразу потрапите на етап заповнення анкети, де знадобиться заповнити буквально кілька рядків - ПІБ, дату народження, дані вашого паспорта та ІПН. А також вибрати із запропонованих варіантів мету позики, тип вашої зайнятості і вказати електронну пошту.

  • Далі йде останній етап реєстрації - прив'язка банківської картки. Вам необхідно прив'язати в сервіс особисту банківську картку, на яку згодом будуть перераховані позикові кошти. Для цього знадобиться ввести дані по картці - номер, термін дії та CVV-код.

Прив'язуючи банківську картку в MyCredit, ви можете бути повністю впевнені в безпеці і збереженні ваших даних. Ми захищаємо дані користувачів на всіх можливих рівнях, що підтверджує сертифікат PCI DSS, розроблений найбільшими світовими платіжними системами VISA та MasterCard. Наявність даного сертифіката є міжнародним гарантом збереження і безпеки даних власників платіжних карток.

Готово! Ви успішно зареєструвалися в сервісі. Важливо відзначити, що заповнення анкети відбувається тільки один раз і вам не доведеться повертатися до цього етапу при подачі кожної заявки.

Тепер реєстрація в сервісі MyCredit займе не більше 7-ми хвилин вашого часу.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи