Нове життя з вересня

september-aut-results
28 вересня 2018

Перший місяць осені - краще понеділка. Вересень асоціюється у багатьох з початком чогось нового. Ось і команда MyCredit намітила собі вектори розвитку і вже активно займається реалізацією нових ідей.

Отже, що сталося в MyCredit у вересні:

  1. Провели "Ульотне літо з Visa"

    MyCredit спільно з платіжною системою VISA дарували клієнтам подарунки протягом 55 днів. Усього було розіграно понад 100 призів! 24 вересня ми підвели підсумки акції і розіграли головний приз - путівку на двох до Карпат.


    Детальніше
    itog-visa-small-ukr
  2. Згадали школу в соціальних мережах

    akcia-school-small

    Всі користувачі Facebook та Instagram, які опублікували у себе на сторінці фотоісторію з хештегом #mycredit_школа отримали 50% знижки на кредит в MyCredit. А також могли поборотися за Smart-годинник Atrix Smart Watch iQ400 Touch GPS, комплект канцтоварів та поповнення рахунку на 150 грн.

    5 вересня ми розіграли призи серед усіх учасників та назвали імена переможців.


    Детальніше
  3. Запустили осінній розіграш в Instagram

    Щоб осіння депресія не застала клієнтів MyCredit зненацька і всі могли провести цю осінь активно, ми запустили розіграш призів на нашій сторінці в Instagram.

    Пару простих дій і ви зможете виграти: фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 Black; портативну батарею Xiaomi Mi Power Bank 2i 10000 mAh і поповнення мобільного рахунку на 150 грн.


    Детальніше
    akcia-insta-autemn-ukr
  4. Розповіли про тенденції розвитку ринку кредитів до зарплати

    interview-pervy

    Директор сервісу MyCredit Іван Кривич дав інтерв'ю журналістам фінансового порталу Maanimо, в якому дав відповіді на хвилюючі питання: Чому кредити до зарплати набувають все більшої популярності? Як далі буде розвиватися ринок? Коли знизяться процентні ставки?


    Детальніше
  5. Займалися благодійністю

    Участь в благодійних ініціативах дуже важлива для нашої команди. Тому ми спільно з нашими друзями з Академії щасливої родини побували в Центрі соціально-психологічної реабілітації, де привітали дітей з початком навчального року.


    Детальніше
    centr-podderjki

Спасибі вересню за старт, клієнтам за вибір, команді за продуктивність. Попереду цілих два місяці осені і ми навіть не думаємо зупинятися. Вже 1 жовтня нова акція, а далі ... А далі більше!

Знаєш як зробити наш сервіс кращим або просто хочеш поділитися ідеями? Пиши нам на сторінку в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до рекомендацій і реалізуємо їх у майбутньому!