Новий договір позики в MyCredit

Безпека даних клієнтів - один з головних принципів роботи команди MyCredit. Ми розробили новий договір позики, який забезпечує додатковий захист і гарантує безпеку передачі і зберігання даних користувачів сервісу.

ecp-dogovor

Новий договір позики MyCredit оснащений додатковим функціоналом, завдяки якому досягається максимальна ступінь захисту на всіх можливих рівнях.

При оформленні кожного договору позики формується унікальний код - електронний цифровий підпис (ЕЦП).


Перед підписанням договору вам буде запропоновано попередньо ознайомитися з його умовами. Натиснувши на кнопку "Ознайомитися з офертою" ви побачите текст договору з вже присвоєним кодом ЕЦП.

Останній етап підписання договору - натиснути на кнопку "Згоден". Після цього на адресу електронної пошти, який ви вказали при реєстрації, буде відправлено договір позики, що містить ЕЦП. А кредитні кошти будуть моментально перераховані на вашу картку.

Впровадження формату договору з електронним цифровим підписом відповідає останнім вимогам Нацкомфінпослуг України. Така процедура підписання договору позики дозволяє досягти максимальної безпеки обміну даними і надійно зберегти їх від третіх осіб.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи