Оновлений Особистий кабінет MyCredit

Ми постійно працюємо над поліпшенням нашого сервісу і сайту, прагнемо зробити його максимально сучасним, функціональним і таким, що відповідає всім вимогам і запитам наших клієнтів. Тому ми оновили Особистий кабінет користувача MyCredit. Тепер ваш Особистий кабінет став ще більш простим, зрозумілим і зручним.

new-lk

Друзі! Для того, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом, ми регулярно впроваджуємо корисні оновлення, покращуємо його і робимо більш функціональним. Тому ми оновили Особистий кабінет користувача: зробили його ще більш простим, зрозумілим і зручним.


Інтерфейс нового Особистого кабінету не просто стильний, але і функціональний: ми прибрали все зайве, додали корисні поради та підказки в користуванні Особистим кабінетом, нагадування про поточні акції та спеціальні пропозиції.

Тепер у вкладці "Мій кредит" ви бачите всю важливу інформацію: чи є у вас кредит, яка сума вам доступна, яку знижку ви вже заробили по програмі "Улюблений клієнт" і які бейджи відкриті.

Крім цього, в меню праворуч ви побачите популярні питання клієнтів і зможете швидко прочитати потрібну відповідь без необхідності шукати його по сайту.


У кожному розділі є пояснення, як зробити ту чи іншу дію. Наприклад, в розділі "Мої картки" докладно розказано, як підтвердити картку і як прив'язати картку. Інструкція супроводжується поясненням: для чого цю дію необхідно зробити.

Сподіваємося, вам сподобаються зміни в Особистому кабінеті MyCredit. Заходьте в свій Особистий кабінет, дивіться яким він став, і діліться своїм відгуком на наших сторінках в Facebook і Instagram.
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи