PaySpace Magazine Awards-2020. Проголосуйте за MyCredit та отримайте бонус!

Ради поділитися гарною новиною: MyCredit включено в список номінантів престижної премії PaySpace Magazine Awards-2020 року, а співзасновник сервісу Роман Катеринчик може стати експертом року в сфері Fintech. Все, що нам потрібно для перемоги, — ваш голос.

payspace-2020

16 листопада відкрилося голосування в премії PaySpace Magazine Awards-2020. Це престижний конкурс, в якому щорічно змагаються найкращі фінансові компанії України.

Цього року MyCredit бореться за перемогу в номінації «Кращий сервіс онлайн-кредитування», а співзасновник нашої компанії Роман Катеринчик претендує на звання «Експерт року в сфері Fintech». Переможці PaySpace Magazine Awards-2020 не тільки удостоюються публічного визнання, а й беруть активну участь у розвитку української Фінтех-сфери.

Щоб перемогти, нам дуже потрібна ваша підтримка. Якщо ви вважаєте, що команда MyCredit гідна нагороди, підтримайте нас і нашого співзасновника своїм голосом! Всіх клієнтів, які взяли активну участь в голосуванні, ми порадуємо приємним бонусом — подаруємо промокод на знижку 65%.

Як проголосувати?

Голосування відбувається на сайті PaySpace Magazine Awards-2020. Якщо хочете віддати свій голос, приділіть кілька хвилин і дотримуйтесь простої інструкції:

  • Щоб підтримати MyCredit в номінації «Кращий сервіс онлайн-кредитування», перейдіть за цим посиланням. Щоб віддати голос за Романа Катеринчика, співзасновника нашого сервісу, перейдіть на цю сторінку.
  • Натисніть на кнопку «Голосувати» і виберіть зручний спосіб — через Facebook або електронну пошту.
  • Якщо голосуєте за допомогою Facebook і ви авторизовані, після переходу за посиланням голос зарахується автоматично.
  • Якщо вибрали голосування по електронній пошті, введіть в поле свій e-mail. Відразу після ви отримаєте електронного листа, потрібно відкрити його і підтвердити свій вибір.

Важливо! Голосування проводиться до 31 грудня 2020 року. Віддати свій голос в номінації можна тільки один раз.

Як отримати бонус?

Щоб отримати промокод на знижку 65%, зробіть скріншоти голосування за MyCredit і Романа Катеринчика та надішліть їх на пошту [email protected].

Зверніть увагу! Скріншот потрібно зробити так, щоб в ньому була видно адресний рядок з посиланням на голосування. Ми підготували кілька прикладів скріншотів в допомогу.

golos-premia-ivan

golos-premia-mycredit

Промокод на знижку буде відправлено протягом 48 годин з моменту отримання листа зі скріншотом.

Якщо ви вважаєте, що MyCredit заслуговує нагороди, проголосуйте за нас на PaySpace Magazine Awards-2020 і гарантовано отримайте бонус!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи