Перший ювілей MyCredit

jubilej-ua-1
31 серпня 2021

Цей місяць — особливий. 15 серпня MyCredit виповнилося 5 років. Ми вирішили, що це чудовий привід потішити вас, дорогі друзі, сюрпризами та класними подарунками. І виклалися на повну: підняли доступні ліміти, «розігнали» процес обробки заявок, влаштовували челендж і навіть подарували вам турбо-бабки.

Давайте на кілька хвилин повернемось в серпень та згадаємо, як пройшов перший ювілей MyCredit:

  1. Розповіли про корпоративні цінності

    Команда MyCredit кожен день працює тим, щоб поліпшити сервіс, зробити його ще більш швидким, функціональним, зручним. І відкрити доступ до грошей в онлайні кожному, хто потребує фінансової допомоги тут і зараз.

    Що нас надихає? П'ять корпоративних цінностей, яким присвячений святковий лендінг.


    Детальніше
    mycredit-5years
  2. Запустили вибухову рекламну кампанію на TV

    MyCredit на TV

    Зізнайтеся, ви вже бачили? Найпрокачанішу бабку, яку обігнав Сергій Бабкін, якого обігнали наші турбо-бабки?

    Якщо не бачили, обов'язково подивіться новий рекламний ролик на TV. А ще краще — подайте заявку в сервісі і оцініть, як турбо-бабки залітають на картку всього за 5 хвилин!


    Детальніше
  3. Збільшили ліміти

    Доступних грошей багато не буває! Тепер при першому зверненні в наш сервіс можна отримати до 12 000 грн під 0,01%, а при другому і наступних — до 18 000 грн.

    Ліміти актуальні для всіх продуктів — кредитів терміном до 30 днів і ануїтету на 64 дні з чотирма періодами погашення.


    Детальніше
    limit12-18
  4. Виконували бажання підписників

    Челендж в Instagram

    Щоб стати ще ближчим до улюблених клієнтів, ми запустили в Instagram двотижневий марафон бажань. Було непросто, але наша команда впоралася: провела офісні змагання з армреслінгу, малювала на спинах, зіграла в «Найрозумніший» і навіть роздавала гроші на вулиці.

    Дякуємо всім за цікаві завдання та яскраві емоції! Подивитися, як це було, можна в актуальному.

  5. Оновили процес застосування промокодів

    Тепер користуватися промокодом на знижку стало ще зручніше. Просто переходите за посиланням — і відразу потрапляєте на сторінку з активованим промокодом. І більше ніяких неприємних копіювань!

    Сподіваємося, що ви оціните це нововведення і зможете оформляти заявки ще швидше.

    new-cashback

Святковий серпень приніс дуже багато радісних подій, але прийшла пора помахати йому рукою. І це чудово, адже ми вже готуємо для вас масштабну акцію з класними сюрпризами і цінними призами, а ще — нові знижки і корисні оновлення.

Слідкуйте за новинами та залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.