Святковий грудень MyCredit

dec-result
28 грудня 2018

Передноворічний місяць завжди супроводжується особливою атмосферою: приємними сюрпризами, подарунками і радісними подіями. Тому в грудні вся наша команда працювала особливо завзято, щоб порадувати до Нового року улюблених клієнтів.

Отже, чим запам'ятався грудень MyCredit:

  1. Запустили "Новорічний сімейний марафон"

    Уже місяць на нашому сайті діє "Новорічний сімейний марафон", в якому взяли участь вже 10 000 клієнтів! Отримати шанс виграти круті подарунки для вашого будинку дуже легко - збирайте пазли і за кожен пройдений рівень ви зможете взяти участь у розіграші певного призу.

    Новорічний марафон триватиме до 18.01.2019. Поспішайте взяти участь!


    Детальніше
    new-maraphone-ukr
  2. Отримали премію в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування"

    pay-sp-18-ukr

    11 грудня 2018 року відбулася церемонія нагородження премії PSM Awards 2018, в якій взяли участь кращі українські компанії та експерти сфери e-commerce і FinTech. Сервіс MyCredit отримав бронзу в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування" і увійшов до трійки лідерів ринку онлайн-кредитів.

    Спасибі всім клієнтам за підтримку і голоси. Для нашої команди це відмінна мотивація рухатися вперед і ставати ще краще для вас!


    Детальніше
  3. Запровадили функцію введення промокодів у мобільному додатку

    Фахівці відділу розробки реалізували функцію введення промокодів у мобільному додатку MyCredit. Тепер не обов'язково заходити на сайт або мобільну версію - скористатися знижкою можна через додаток. Ми знаємо, що ви чекали цього функціоналу і раді повідомити, що він вже готовий.

    Слідкуйте за оновленнями додатку, щоб не пропустити нові функції і можливості.

    mobilnoe-promocod
  4. Запустили новорічні розіграші в соціальних мережах

    lampa-inst-ukr

    Підписників нашої сторінки в Instagram та нашого Telegram-каналу чекають розіграші подарунків під ялинку. У Telegram-каналі можна отримати гарантований приз - промокод на знижку, і взяти участь у розіграші сертифікату на 1 000 грн в мережі магазинів BROCARD.

    Для підписників MyCredit у Instagram ми також підготували класний новорічний подарунок - музичну лампу Greenwave PS-302L. Подробиці акцій шукайте на наших сторінках у соціальних мережах.

  5. Представили рекламні ролики MyCredit

    Вся команда MyCredit дуже чекала цієї події. Ми разом продумували ідею, концепцію, сценарій, намагалися зробити ролики цікавими й актуальними для кожного.

    У наших роликах ми розповідаємо історію української родини Галушко, як вони справляються з проблемами, долають труднощі і як піклуються один про одного.


    Детальніше
    rolic
  6. Запустили конкурс "Активний блогер" у Instagram

    act-bloger-ukr

    Ми пропонуємо підписникам нашої сторінки в Instagram поборотися за звання "Активний блогер". А ще - за фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 3, портативну батарею Xiaomi Mi Power Bank і поповнення мобільного рахунку на 200 грн! Конкурс триватиме до 15.01.2018. Підписуйтесь на наш Instagram і беріть участь.


    Детальніше

2018 рік добігає кінця і ми готуємо грандіозні плани, якими почнемо радувати вас вже в січні. Слідкуйте за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх оновлень MyCredit.

Дякуємо всім клієнтам за відгуки і ваш вибір. Завдяки вам ми можемо ставати краще.

Сподобалися нововведення або є ідеї для майбутніх змін? Діліться своїми рекомендаціями на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і докладемо всіх зусиль, щоб реалізувати їх у майбутньому.