Пролонгація кредитів — це вигідно

Друзі, ми знаємо, що ви відповідально ставитеся до своїх зобов’язань і, оформлюючи позику, сподіваєтеся повернути її вчасно. Та ніхто з нас не очікував, що в життя увірветься війна. Якщо термін сплати за договором наближається, а платити немає чим, ми готові піти назустріч.

Кращий вихід — пролонгація договору. Її можна підключити, починаючи з 2-го дня дії договору та не пізніше 9-го дня після його закінчення.

Щоб підключити пролонгацію, потрібно:
  • зайти в Особистий кабінет;
  • ознайомитися з Додатковою угодою і поставити відповідну позначку;
  • внести певну суму коштів, необхідну для активації послуги.

Оплачувати рекомендуємо онлайн через Особистий кабінет. Банківські установи можуть затримувати платежі до трьох робочих днів. Тож є вірогідність, що пролонгація не встигне активуватися до того, як мине останній термін її підключення.

Якщо пролонгація підключена, для постійних клієнтів продовжують діяти промокод і програма лояльності. Також ми дамо додаткову знижку, якщо договір буде продовжено на фіксований термін!

  • На 7 днів — знижка у розмірі 10% від ставки договору;
  • На 15 днів — знижка у розмірі 15% від ставки договору;
  • На 30 днів — знижка у розмірі 20% від ставки договору.

Для нових клієнтів, які заключали договір по акції під 0,01% на день, пролонгація відбувається по базовій ставці. Але ми дамо знижку, якщо договір буде продовжено на фіксований термін.

  • На 7 днів — знижка у розмірі 10% від базової ставки;
  • На 15 днів — знижка у розмірі 15% від базової ставки;
  • На 30 днів — знижка у розмірі 20% від базової ставки.

Базова ставка в MyCredit становить 1,99% на день для кредитів, заключених після 24.02.2022 р.

Для кредитів, заключених раніше 24.02.2022 р, діють особливі умови: базова ставка знижена і складає 0,995% на день.

Важливо: пролонгацію можна підключити лише для кредитів, оформлених на термін до 30 днів (не ануїтет). Для ануїтетних кредитів діє інша послуга — реструктуризація боргу.

Друзі, просимо: не допускайте простроченості зобов’язань. Коли договір потрапляє в прострочку, його умови перестають бути вигідними для клієнта. Будь ласка, підключайте пролонгацію — до кращих часів. Це можна робити необмежену кількість разів. Жодних сумнівів: кращі часи — будуть!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи