Досягнення MyCredit у лютому

winter1
01 березня 2018

Останній місяць зими став продуктивним і насиченим для команди MyCredit. Ми активно вдосконалювали наш сервіс, запустили нову круту акцію й навіть знизили процентну ставку!

Отже, що ми змогли реалізувати в лютому:

  1. Запустили акцію "Створюй мрії".

    dreams-ukr

    Для того, щоб порадувати наших клієнтів, ми запустили нову акцію - "Створюй мрії", за умовами якої подарунки отримають відразу 10 учасників! Потрібно просто розповісти про своє бажання, а ми втілимо його в життя. Але будьте уважними, ціна бажаного подарунка не повинна перевищувати 3 000!


    Детальніше

  2. Поліпшили умови кредитування для нових клієнтів.

    credit-ukr

    Відсоткова ставка стала ще нижче, а термін кредиту збільшився! Тепер для клієнтів, які користуються послугами нашого сервісу вперше, процентна ставка становить 0,01%, при цьому і максимальний термін кредитування став більше - взяти перший кредит можна на цілих 30 днів.

  3. Вдосконалили рубрику "Питання-відповідь".

    Дізнатися відповіді на всі питання про сервіс стало ще зручніше. Ми пропрацювали відповіді на актуальні питання і прибрали застарілу інформацію. Щоб знайти необхідну інформацію більше не потрібно перечитувати весь список питань - з'явилося поле для пошуку відповідей.


    Знайти відповідь

    answer2
  4. Розіграли iPhone7.

    big-ukr

    У нашому сервісі ще з листопада діяла акція "Великий розіграш MyCredit", взяти участь в якій міг будь-хто. Для цього потрібно було заповнити форму на сайті і чекати оголошення результатів. Щомісяця серед усіх, хто виконав умови акції, ми розігрували круті гаджети. А в лютому ми розіграли головний приз - iPhone7!


    Детальніше

  5. Вдосконалили інтерфейс сайту.

    Тепер розділи нашого сайту "Блог" і "Акції" стали більш зручними й функціональними, а знайти в них потрібну інформацію стало ще простіше.

    blog1
  6. Стали експертом в сфері мікрокредитування.

    firstchannel

    У лютому директор сервісу MyCredit Іван Кривич дав інтерв'ю для таких відомих ресурсів як "Новий час", "MC Today" та "Перший діловий канал". Це говорить про те, що компанії вдалося вийти на новий рівень й отримати визнання широкої аудиторії.

Слідкуйте за нашими оновленнями. У березні вас чекає безліч приємних сюрпризів від MyCredit!

Дякуємо всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо покращувати роботу нашого сервісу.

Сподобалися наші нововведення або є побажання для майбутніх змін? Діліться своїми ідеями в коментарях у Facebook.