Розіграш до Дня всіх закоханих

valentino1-ukr

До 14 лютого залишилося всього два тижні, а грошей на подарунок для коханої людини немає? На допомогу до вас поспішає ваш фінансовий помічник MyCredit! А для всіх, хто оформив кредит - можливість виграти ювелірні прикраси від "Золотий Вік".

Як стати учасником розіграшу ювелірних прикрас *?

Для того, щоб виграти ювелірні прикраси, необхідно в період з 1 лютого по 14 лютого 2017 року включно вперше взяти кредит в MyCredit. Розіграш проводиться на наступних умовах:

  • В акції беруть участь тільки схвалені заявки, за якими вперше були видані кредити.
  • Під подарунком у вигляді ювелірних прикрас мається на увазі розіграш трьох сертифікатів номіналом 1000, 2000 і 3000 гривень від заводу "Золотий Вік".
  • Переможці акції будуть визначені за допомогою генератора випадкових чисел. Розіграш сертифікатів пройде серед тих, хто за результатами займе перші три місця.
  • Результати розіграшу будуть опубліковані 15 лютого 2017 року на сторінці офіційного сайту - [(site_domen)] і на сторінках офіційних груп компанії Вконтакте і Facebook.
  • Подарунки відправляються службою доставки Нова Пошта на наступний день після проведення розіграшу за вказаною переможцем адресою.

Важлива інформація:

* Під подарунком мається на увазі покупка сертифіката будь-якого із запропонованих номіналів за 1 грн. Ця сума буде знята як оплата за доставку Новою Поштою післяплатою.

** Взяти участь в акції MyCredit можуть тільки громадяни України, які досягли віку 18 років, які проживають в будь-якій частині країни, виключаючи зони АТО і АР Крим.

*** Старт акції 1 лютого 2017 о 10.00 за київським часом. Закінчення акції 14 лютого 2017 року 23:00 за київським часом.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи