Збираємо врожай MyCredit

oct-result-2018
31 жовтня 2018

Жовтень - місяць збору врожаю. Ось і ми зібрали найцікавіші події жовтня в MyCredit і готові ними поділитися.

Отже, що команда MyCredit підготувала в цьому місяці:

  1. Запустили мобільний додаток MyCredit

    Ми довго до цього йшли і нарешті запустили новий мобільний додаток для Android. Мобільність, функціональність і можливість управляти своїм кредитом 24/7 - головні характеристики додатку MyCredit. У ньому ви можете оформляти позики за спрощеною процедурою кредитування. Ми не могли залишити цю подію без сюрпризу для улюблених клієнтів і тому для всіх, хто оформляє позику через додаток діє знижка 35%!


    Детальніше
    mobile--ukr
  2. Почали співпрацю з фондом "Таблеточки"

    fondtabletochki

    Команда MyCredit вже довгий час з готовністю підтримує благодійні ініціативи. Для кожного з нас важливо надавати допомогу тим, хто її потребує. Тому ми починаємо співпрацю на постійній основі з благодійним фондом "Таблеточки". Одна гривня з кожного кредиту в MyCredit буде перерахована на лікування онкохворим дітям.


    Детальніше
  3. Підготували акцію до Хелловіну

    На сайті MyCredit ми надійно сховали 10 монстрів, які охороняють промокоди на знижки до 70%. Персонажі знаходяться на різних сторінках сайту, і щоб знайти деяких з них потрібно постаратися. Зате знижки вас приємно здивують! Коли монстр попався, на нього потрібно натиснути, і ви побачите, яку знижку ховає персонаж. Вдалого полювання!


    Детальніше
    monstry-ukr
  4. Пройшли другий рівень сертифікації PCI DSS

    dss-сertification

    PCI DSS - це міжнародний стандарт безпеки зберігання даних користувачів платіжних карток. Наявність сертифіката підтверджує надійність захисту інформації користувачів і гарантує її на всіх можливих рівнях. У цьому місяці сервіс MyCredit успішно пройшов другий етап сертифікації PCI DSS.


    Детальніше
  5. Зняли рекламний ролик для MyCredit

    У жовтні ми провели зйомки рекламного ролика для нашої компанії. Для команди MyCredit це масштабна і довгоочікувана подія. Ми дуже хотіли розділити радість з нашими клієнтами і тому розіграли місце в знімальній команді. Зовсім скоро ви побачите наш ролик. Сподіваємося вам сподобається.


    Детальніше
    rolik-ukr

Жовтень закінчується, але MyCredit рухається тільки вперед! Слідкуйте за нашими новинами. Ми активно працюємо над оновленнями, які обов'язково порадують вас в листопаді.

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Саме ви допомагаєте нам стати краще.

Сподобалися нововведення або є ідеї для майбутніх змін? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і в майбутньому реалізуємо їх.