У MyCredit з'явилося довгострокове кредитування

Сервіс MyCredit запускає новий продукт - довгостроковий кредит. Тепер ви можете оформити кредит у нашому сервісі на 64 дні і виплачувати його поетапно, здійснюючи платіж кожні 16 днів.

annuitet-new

Команда MyCredit безперервно удосконалює роботу сервісу для комфорту і зручності наших клієнтів. Ми знаємо, що ви чекали можливості отримати гроші в нашому сервісі на більш тривалий період. Тому, ми розробили і запустили новий продукт - довгостроковий кредит.

Ви можете оформити кредит у MyCredit на 64 дні і виплатити його поетапно за 4 платежі.

Як працює довгостроковий кредит в MyCredit?

Схема роботи довгострокового кредиту проста і зрозуміла:

  • позика оформляється на 64 дні і погашається частинами;
  • оплата частинами передбачає 4 платежі;
  • виплати здійснюються кожні 16 днів, відповідно до фіксованого графіку.

Вам не доведеться нічого вираховувати самостійно. Для вашої зручності сума до виплати, розмір кожного платежу і графік внесення оплат буде відображатися в особистому кабінеті користувача.

Яка процентна ставка на довгостроковий кредит?

Позика оформляється за стандартною відсотковою ставкою сервісу MyCredit - 1,99% за день користування кредитними коштами. Важливо відзначити, що при виборі довгострокового кредиту ви можете користуватися промокодами на знижки і оформляти позику на ще більш вигідних умовах.

Тепер ви можете отримати гроші в MyCredit на більш тривалий термін і повернути позику поетапно, без великого одноразового навантаження на сімейний бюджет.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи