Яскравий червень в MyCredit

june-res-new
30 червня 2020

Перші тижні довгоочікуваного літа були яскравими, активними та продуктивними. Незважаючи на те, що карантинні обмеження досі діють, команда MyCredit встигла реалізувати багато важливих планів, щоб порадувати вас новими продуктами й зробити користування сервісом ще комфортнішим.

Давайте згадаємо разом, яким був червень в MyCredit:

  1. Запустили програму «Кеш без меж»

    Після довгої підготовки та наполегливого тестування ми презентували нестандартну для МФО кешбек-програму. Тепер MyCredit не тільки оформлює швидкі кредити, але й повертає гроші, які можна витратити на виплату боргу та відсотків!

    У червні кешбек вже отримало понад 20 000 клієнтів, які витратили на оплату відсотків майже 6000 гривень. Якщо ви ще не встигли приєднатися до них, оформлюйте займ на кращих умовах та ловіть безмежний кеш!


    Подробнее
    news-cashback-vers
  2. Зробили доступним довгострокове кредитування

    annuitet-new

    Багато з вас висловили бажання оформляти позики на тривалий період, і тепер це стало можливим! З червня в MyCredit можна отримати кредит на 64 дня та виплатити його чотирма платежами, вносячи фіксовану суму кожні 16 днів.

    Для програми довгострокового кредитування передбачена стандартна ставка — 1,99% в день за користування кредитними коштами. Але ви можете знизити її, використовуючи промокоди на знижку, які ми надаємо в розсилках та публікуємо в соцмережах.


    Подробнее
  3. Оновили дизайн кредитного калькулятора

    Щомісяця MyCredit не втомлюється радувати новими технологічними рішеннями. Головним «героєм» червня став кредитний калькулятор, який отримав новий лаконічний дизайн. Будемо раді почути ваші відгуки про редизайн — це допоможе поліпшити роботу сервісу.

    creditnew5
  4. Провели фінальний розіграш в Facebook та Instagram

    credit-po-skidke

    Ми точно знаємо, що подарунків багато не буває, і не втомлюємося підтверджувати це постійними розіграшами. Для клієнтів MyCredit, які з 14 травня по 16 червня 2020 року оформляли позики за промокодами з соцмереж, щотижня розігрувалися поповнення рахунку на 75 гривень. В останній день акції шляхом випадкового жеребкування визначили щасливців, які отримали головні призи — блендер Braun і навушники Xiaomi.

    Раді ще раз привітати всіх, кому посміхнулася удача, та нагадати, що на цьому подарунки та сюрпризи від MyCredit не закінчуються! Слідкуйте за оновленнями на сайті.


    Подробнее

Червень закінчується, але наша команда вже намітила нові горизонти, тримаючи курс на активний розвиток. Незабаром ми розширимо можливості MyCredit новими цікавими оновленнями.

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.