Спекотний липень в MyCredit

itogi-july-2021
30 липня 2021

Літні дні пролітають швидко. А хочеться встигнути стільки всього! Зустрічати світанки і проводити вечори в галасливій компанії, побачитися з усіма рідними та близькими, відправитися у велику або маленьку подорож...
На жаль, ми не можемо зупинити час. Але робимо все для того, щоб ви мали змогу отримати фінансову допомогу в будь-який час і насолодитися цим літом на всі 100%!

Сьогодні ми розповімо, як пройшов липень в MyCredit:

  1. Розіграли призи в акції «MyEURO»

    Початок літа в MyCredit пройшов під знаком футболу. Всі бажаючі могли скористатися нашою інстамаскою, щоб підтримати збірну України на Євро-2020, зробити класні сторі і виграти цінний приз.

    12 липня в прямому ефірі Instagram ми розіграли багаторазовий сертифікат на знижку 90%, набір вболівальника і телевізор Ozone HD. Всі подарунки вже відправлені переможцям.


    Детальніше
    myeuro-ua
  2. Відвідали MFO Summit 2021

    MFO Summit 2021

    У липні ТОП-менеджмент MyCredit долучився до головної події літа в світі фінансів — MFO Summit 2021. Наші експерти виступили з доповідями, обмінялися досвідом та практичними ідеями з представниками інших фінансових компаній.

    Ще раз дякуємо організаторам і партнерам за плідний MFO Summit 2021, завдяки якому ми скоро впровадимо корисні оновлення.

  3. Оновили опис програми «Приведи друга»

    У MyCredit можна не просто брати гроші, коли вони потрібні, але і заробляти, запрошуючи нових клієнтів в сервіс.

    Щоб вам було зручніше користуватися рефералкою, ми оновили опис програми: додали лайфхаки по залученню, скріни і докладні пояснення.


    Детальніше
    privedi-new
  4. Провели акцію «Час пролонгувати 2.0»

    vremja-prodlevat-2

    У липні продовжувати кредити було вдвічі вигідніше. Пролонгація дозволяла не тільки зберегти початкову ставку по кредиту, але і виграти списання на суму до 2000 грн.

    За умовами акції ми провели шість розіграшів, списали відсотків на загальну суму 4871 грн і ще раз довели, що бути клієнтом MyCredit завжди вигідно!


    Детальніше

Прийшов час відпустити жаркий липень і зустрічати серпень. Для команди MyCredit це особливий місяць, адже нас чекає гучне святкування п'ятиріччя компанії, феєричні сюрпризи та розіграші цінних призів.

Слідкуйте за новинами та залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.