PaySpace Magazine Awards 2022. Проголосуй за MyCredit та отримай знижку!

Друзі, нас знову номінували на престижну премію PaySpace Magazine Awards 2022! Це визнання дуже важливе для нас, адже навіть у сьогоднішніх, надскладних умовах ми намагаємося покращувати наш сервіс. Щоб перемогти, нам потрібен ваш голос!

1 листопада 2022 року відкрилося голосування в премії PaySpace Magazine Awards 2022. Це престижний конкурс, в якому щорічно змагаються найкращі фінансові компанії України.

Цьогоріч MyCredit виборює перемогу одразу в трьох номінаціях: «Найкращий сервіс мікрокредитування», «Найкраща кредитна підтримка населення під час війни», а співзасновник нашої компанії Роман Катеринчик претендує на звання «Експерт року у Fintech». Переможці PaySpace Magazine Awards 2022 не лише удостоюються публічного визнання, а й беруть активну участь у розвитку української фінтех-сфери.

Щоб перемогти, нам потрібна ваша підтримка! Якщо ви вважаєте, що команда MyCredit варта нагороди, підтримайте нас і нашого співзасновника своїм голосом. Усім клієнтам, які взяли активну участь у голосуванні, ми подякуємо приємним бонусом — подаруємо промокод на знижку 70%.

Як проголосувати?

Голосування відбувається на сайті PaySpace Magazine Awards 2022. Якщо хочете віддати свій голос, приділіть кілька хвилин і дотримуйтесь простої інструкції:

Якщо ви голосуєте за допомогою Facebook і ви авторизовані, після переходу за посиланням голос зарахується автоматично.

Якщо ви обрали голосування електронною поштою, введіть свій e-mail у полі. Відразу після ви отримаєте електронний лист, потрібно відкрити його та підтвердити свій вибір.

Як отримати промокод?

Щоб отримати промокод на знижку 70%, зробіть скріншоти голосування за MyCredit та Романа Катеринчика та надішліть їх на пошту [email protected]..

Зверніть увагу! Скріншот потрібно зробити так, щоб у ньому було видно адресний рядок з посиланням на голосування:

Промокод буде відправлено протягом 48 годин з моменту надсилання листа зі скріншотами.

Дякуємо, друзі! Ваша підтримка для нас не менш важлива, ніж перемога в усіх конкурсах, разом узятих. Дякуємо, що ви з нами! Слава Україні!

Оставьте свой комментарий
Пожалуйста, введите Ваше имя
Пожалуйста, введите свой комментарий
captcha=feedback
Введите символы