7 років MyCredit

15 серпня 2023

Цей місяць — особливий. 15 серпня MyCredit виповнилося 7 років. За традицією, у свій День народження ми роздаємо подарунки. Гроші були найкращим подарунком в усі часи, а цьогоріч і поготів. Тому ми вирішили подарувати велику знижку на кредити усім постійним клієнтам: аж -70% за промокодом 77MK77

Перед тим, як задмухати свічку на святковому торті, згадаємо, як пройшов цей рік для нашої компанії:

  1. Підтримували клієнтів, які взяли кредити до 24.02.22

    Девізом сьомої річниці стало втриматися на плаву та допомогти іншим. Тому ми продовжували акцію “Все буде Україна”, започатковану в 2022 році. За її умовами ми списали усі нараховані відсотки по кредитам, оформленим до початку повномасштабної, якщо було сплачено тіло.

    Більше того, навіть тіло кредиту ми дозволили виплачувати частинами.

    Smart-елка желаний
  2. Зменшили ставку пролонгації новим клієнтам — до 1% на день

    Лимит 15000 грн

    Якщо клієнт MyCredit не встигає розрахуватися з кредитом вчасно, ми надаємо можливість продовжити дію договору. Послуга підключення пролонгації безкоштовна, потрібно лише підписати додаткову угоду та виплатити відсотки.

    Ставка для постійних клієнтів залишається тією, що була в договорі, а для нових клієнтів — 1% на день (замість базової ставки 2,5% на день).

  3. Повернули можливість кредитування нових клієнтів до 30 днів

    З початком повномасштабної війни ми, як і більшість компаній, були змушені скоротити терміни кредитування клієнтів до 15 днів. А нині ми знову кредитуємо на строк до 30 днів, і не лише постійних клієнтів, а й нових!

    Так, для нових клієнтів, які хочуть позичити гроші на термін від 16 до 30 днів, діє акційна ставка 1% на день. А якщо новачкам гроші потрібні не довше, ніж два тижні, надамо супер-ставку 0,01% на день!

    stavki
  4. Отримали нагороди PaySpace Magazine

    stavka-a

    В лютому цього року, із запізненням, відбулася важлива подія для українських фінансистів — церемонія нагородження кращих фін-тех брендів за версією PaySpace Magazine Awards 2022.

    Компанія MyCredit отримала срібну нагороду у номінації "Найкращий сервіс мікрокредитування" — за прозорість, відкритість та швидкість.

  5. Отримали нагороди FinAwards 2023

    Перемогли у щорічній Всеукраїнській премії FinAwards 2023, виборовши 2 золоті нагороди та 1 срібну. Наш керівник Владислав Білан отримав перше місце у номінації "Кращий СEO мікрофінансової організації". Серафима Нехода відзначена золотом як найкращий керівник відділу маркетингу.

    Рекламна кампанія “Все буде Україна” також була визнана на премії FinAwards. Вона отримала друге місце у номінації "Краща рекламна кампанія МФО".

    Подарки детям
  6. Дарували підписникам сертифікати магазинів

    Первые в рейтинге МФО

    Щоб подарувати радість улюбленим клієнтам, ми запускали в соцмережах — інстаграмі, вайбері, телеграмі та фейсбуці марафони активності.

    За підписку та коментарі дарували сертифікати відомих українських магазинів. Деякі можна було витратити на ювелірні вироби, інші — на побутову техніку, були й універсальні — на що завгодно.

  7. Влаштовували акції та квести

    Щоб відволікти українців від сумних новин, ми вигадували цікаві акції на сайті: “Турбо подорож”, “Турбо-цок”, “Турбо-love”, “Турбо-Санта” та інші. Тут були завдання на логіку та уважність.

    Найактивніші гравці отримали гроші, цінні подарунки та промокоди на знижки по кредитам.

    turbo-babki
  8. Святковий серпень також приніс дуже багато радісних подій, але про них — пізніше. До речі, ми вже готуємо для вас масштабну акцію із класними сюрпризами та цінними призами, а ще — нові знижки і корисні оновлення. Слідкуйте за новинами та залишайтеся з MyCredit!

    Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.