Наші досягнення в серпні

attainment
01 вересня 2017

У серпні, незважаючи на сезон відпусток і виснажливу спеку, ми намагалися не збавляти свій темп, і ось результат:

  1. Увійшли до трійки лідерів.

    attainment-1

    За даними, опублікованими у виданні PaySpace Magazine, яке спеціалізується в сфері платежів та фінансів, MyСredit увійшов в ТОП-3 сервісів з мікрокредитування і надання онлайн-позик. Деталі за посиланням

  2. Оновили дизайн

    attainment-2

    Тепер головна сторінка нашого сайту Mycredit.ua виглядає інакше. І це все для того щоб сервіс був максимально зрозумілий і зручний для клієнтів. Ми змінили зображення, калькулятор, а умови за тарифами стало знайти простіше. З новим дизайном легше подати заявку на кредит з мобільного, а, отже, і час заповнення анкети і вибору необхідної суми скоротиться.

    Заходьте подивитися на нашу головну сторінку і оцініть дизайн вже зараз.

  3. Провели яскраво літо

    Останні 4 дні літа кожен день розігрували серед усіх нових і постійних клієнтів по 1000 грн. Для цього нічого додатково не потрібно було робити, просто отримати кредит у нас і бути трохи щасливчиком. Порадіти за наших переможців можна на сторінці результатів акції.

    attainment-3
  4. Нова мережа терміналів

    attainment-4

    Для зручності оплати ваших позик запустили нову мережу терміналів - TYME. Додаткові 5300 терміналів знаходяться по всій Україні, а це значить, що погасити кредит тепер ще простіше і доступніше. Перелік терміналів у вашому регіоні можна подивитися тут.

  5. Прокачали наших кредитних експертів.

    attainment-5

    Наша команда пройшла тренінг з підвищення кваліфікації і збільшили швидкість обробки ваших заявок на цілих 10%!

    Тренінг допоміг підвищити рівень обслуговування, виявляти проблемні питання клієнтів і у швидкі терміни вирішувати їх. Команда закріпила вміння працювати з різними типами клієнтів, а також розвивали навички управління конфліктними ситуаціями.

  6. Підготували сюрприз

    attainment-6

    До Першого Дня народження Mycredit ми підготували для вас величезний сюрприз. Цілих два місяці ми будемо радувати вас не тільки акціями і вигідними умовами, а й подарунками, які залишать тільки позитивні емоції. Залишайтеся з нами і стежте за нашими новинами у вересні. Ух, що вас чекає!

Дякуємо всім нових клієнтів і тих, хто з нами вже давно за ваші відгуки, завдяки яким ми можемо покращувати роботу нашого сервісу MyCredit!

Сподобалися наші нововведення або є побажання для майбутніх змін? Діліться своїми думками в коментарях у соціальних мережах.