Подарунки листопада від MyCredit

itogi-nojabr-2020
29 листопада 2020

Сумний, холодний листопад завжди проходить в очікуванні — першого снігу, святкових днів та справжнього новорічного дива. Щоб розфарбувати сірі будні, команда MyCredit влаштувала відразу кілька чудових акцій. За минулий місяць ми подарували рекордну кількість подарунків та не збираємося зупинятися на досягнутому.

Давайте згадаємо разом, яким був листопад в MyCredit:

  1. Підвели підсумки «Страшної акції» та нагородили переможців

    Цілих чотири тижні, починаючи з 23 жовтня, ми щодня розігрували 300 грн кешбека й розважали вас незвичайними конкурсами в соціальних мережах.

    20 листопада в прямому ефірі Instagram пройшов фінальний розіграш трьох класних смартфонів Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Ще раз вітаємо переможців й бажаємо всім, хто не потрапив до їх числа, залишатися з MyCredit. Подарунків вистачить на всіх!


    Детальніше
    UA-cashback
  2. Розповіли про нову схему шахрайства

    pomosch-v-poluchenii-kredita-bezrabotnym

    Через карантин багато хто з нас зіштовхнувся з грошовими проблемами й став легкою здобиччю для шахраїв. У листопаді команда MyCredit отримала тривожні сигнали і з'ясувала, як обманюють боржників.

    Нагадуємо: коли немає можливості оплатити позику, її можна подовжити в Особистому кабінеті. Якщо ви отримуєте повідомлення сумнівного змісту в смс-розсилках або соцмережах, звертайтеся за роз'ясненнями на гарячу лінію MyCredit.


    Детальніше
  3. Дарували гроші на Чорну п'ятницю

    В Чорну п'ятницю всі пропонували знижки, але MyCredit вміє дивувати. Ми оголосили MoneyFridayBoom та нарахували всім клієнтам до 6000 грн. Подаровані гроші можна використати на погашення відсотків по нових позиках.

    В MyCredit Чорна п'ятниця триває до 3 грудня. Якщо ви ще не встигли перевірити, скільки грошей нараховано, обов'язково зробіть це найближчим часом, щоб не прогавити класний бонус!


    Детальніше
    moneyfridayboom6000-ua
  4. Стали учасниками PaySpace Magazine Awards-2020

    payspace-2020

    16 листопада відкрилося голосування в престижному конкурсі PaySpace Magazine Awards-2020 року, де щорічно змагаються найкращі фінансові компанії України.

    Якщо ви вважаєте, що ми гідні нагороди, підтримайте MyCredit в номінації «Кращий сервіс онлайн-кредитування», а нашого співзасновника Романа Катеринчика — в категорії «Експерт року в сфері Fintech». Всім, хто проголосує та надішле скріни, ми подаруємо промокод на знижку 65%.


    Детальніше
  5. Влаштували закритий розіграш

    Команда MyCredit в черговий раз вирішила, що подарунків багато не буває, і в останній день листопада провела таємний розіграш. Ми випадковим чином вибрали учасників з числа клієнтів та рандомом визначили ім'я щасливця, який отримає круту екшн-камеру Xiaomi.

    Переможцем став Коваль Дмитро Іванович. Сподіваємося, що чудовий подарунок від MyCredit принесе Дмитру нові яскраві враження!


    Детальніше
    istoria

Ми прощаємося з листопадом, який приніс багато радості, й з нетерпінням зустрічаємо казковий грудень. Наша команда вже готує корисні новини, цікаві оновлення та безліч новорічних подарунків. Не пропустіть все найцікавіше — залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.