Святковий серпень в MyCredit

prazdnichnyj-august
01 вересня 2020

Прощатися з літом завжди сумно, але ми робимо це з піднесеним настроєм. У серпні наша команда представила нові цікаві пропозиції, покращувала якість обслуговування, відсвяткувала День народження MyCredit і, звичайно ж, знову порадувала вас кешбеком та подарунками.
Давайте згадаємо разом, яким був серпень в MyCredit:

  1. Відновили партнерську програму «Приведи друга»

    З MyCredit ви знову можете не тільки брати онлайн-кредити на кращих умовах, а й заробляти.

    Розкажіть друзям та знайомим про переваги сервісу, надішліть запрошення з посиланнями з особистого кабінету та отримуйте по 250 грн за кожного користувача, який візьме від 500 грн на 7 днів і більше.


    Детальніше
    privedi-druga-2020
  2. Представили нову пролонгацію

    prolongacija-7-15-30

    Якщо ви оформили позику в MyCredit за стандартною ставкою 1,99% в день або зі знижкою до 40%, то зможете подовжити її та заощадити при цьому до 20%.

    Щоб підключити пролонгацію зі знижкою, потрібно погасити суму відсотків одною платіжкою. Послуга подовження доступна в останній день кредитного договору.


    Детальніше
  3. Повертали кешбек

    У серпні всі користувачі нашого сервісу, які повністю погасили активні кредити, отримали повернення коштів на бонусні рахунки. За програмою «Безмежний кеш» ми нарахували кешбек 57 тис. клієнтів, і 15 тис. з них вже скористалися цими коштами, щоб погасити поточну заборгованість.

    Не пропустіть безмежний кеш — виплачуйте позики та повертайте свої гроші!


    Детальніше
    news-cashback-vers
  4. Стали фіналістами в 5 з 6 номінацій конкурсу DZwinner

    finalisty-dzwinner

    Операційне відділення MyCredit не тільки обробляє рекордну кількість дзвінків, але й невпинно підвищує якість обслуговування. У серпні ми дізналися грандіозну новину: сім наших співробітників стали фіналістами DZwinner — всеукраїнського конкурсу в індустрії контактних центрів. Ми шалено пишаємося таким результатом та обіцяємо не зупинятися на досягнутому.

    Дякуємо, що допомагаєте нам стати краще!

  5. Відсвяткували День народження MyCredit та розіграли подарунки

    З 8 по 15 серпня на честь четвертого Дня народження MyCredit ми дарували промокодом на знижки до 65% та провели в Facebook святковий розіграш. Стильні подарунки — смартфон Xiaomi Redmi 9, смарт-годинник і мерч-набори — вже знайшли своїх власників.

    Якщо вам не пощастило отримати цінний приз, не сумуйте: попереду багато цікавого! Залишайтеся з MyCredit та слідкуйте за оновленнями.


    Детальніше
    itogi-den-rozhdenija-2020

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї, як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.