Результати MyCredit у вересні

september-result
30 вересня 2017

Цілий місяць ми відзначали свій перший День народження і в святковому настрої радували подарунками своїх улюблених клієнтів.

За вересень ми встигли зробити багато корисного:

  1. Дарили подарки всем новым клиентам

    1-ukr

    Що може бути краще, ніж гарний початок? Тепер взяти перший кредит в MyCredit ще вигідніше, адже ми запустили акцію і всім новим клієнтам подарували знижку 50% на перший кредит, а ще продовжили акцію "500 грн під 0%": https://mycredit.ua/ua/news/neangely-vmeste-s-mycredit/

  2. Запустили акцію з гуртом НЕАНГЕЛИ

    2

    Стартувала спільна акція з нашими друзями і партнерами - гуртом НЕАНГЕЛИ. За підсумками акції 25 переможців отримають по 2 квитки на феєричний концерт гурту НЕАНГЕЛИ в своєму місті.

  3. Роздавали унікальні знижки

    Постійних клієнтів балували унікальними промокодоми на знижку. Отримати які можна було в нашому Telegram-каналі або якщо залишити відгук про нашу роботу на сторінці в Facebook. Як це ви ще про нього не знаєте? Тоді мерщій заходите і залишайте свій відгук і отримуйте за це вигідну знижку.

    3
  4. Познайомили з командою MyCredit

    4-ukr

    На нашому сайті з'явилася сторінка, на якій ми показали нашу команду. Тепер, ви знаєте, хто за що відповідає в нашому сервісі, і знаєте до кого звернутися за допомогою. Також ми розкрили свої основні цінності і принципи, якими керуємося кожен день при спілкуванні з вами! Заходьте знайомиться з нами ближче: https://mycredit.ua/ua/about/

  5. Розширили штат call-центру

    5

    Як компанія, що постійно розвивається, з кожним днем ​​ми ростемо, а отже і зростає число клієнтів. Тому в цьому місяці в нашу сім'ю MyCredit додалося співробітників, а саме операторів call-центру. Тепер отримати оперативну відповідь і рішення за вашою заявкою стало ще простіше і швидше!

Наш місяць пройшов продуктивно, а на наступний у нас ще багато-багато планів! Будемо раді почути вашу думку. Залишайте свої коментарі в Facebook!