Новини травня у MyCredit

31 травня 2022

Незважаючи на те, що весна 2022 року була сумною й холодною, травень приніс надію. В Україні поволі почав оживати бізнес. Запрацювали і ми.

Отже, маємо певні досягнення.

  1. Завершили акцію “Все буде Україна”

    Два місяці наші клієнти мали можливість закрити свої “довоєнні” позики за тіло. Для всіх, хто скористався цією акцією, відсотки були списані.

    Друзі, якщо ж з якихось причин ви не встигли скористатися цією можливістю, телефонуйте нашим менеджерам, вони мають для вас інші вигідні пропозиції.


    Детальніше
    Справа в яйцях: підсумки
  2. Запустили акцію MyCredit Turbo-старт

    MyCredit на FinAwards21

    Ура, ми знову кредитуємо нових клієнтів. Ви можете оцінити всі переваги нашого сервісу майже задарма — під 0,01% на день! А на другий кредит подаруємо суперову знижку — мінус 70%!

    Серед постійних клієнтів розігруємо списання відсотків. Щотижня вибираємо десять щасливців!


    Детальніше
  3. Знову публікуємо промокоди

    Ми знаємо, останнім часом ви читаєте багато новин і підписані на безліч каналів у соцмережах. Ставте нам вподобайки, щоб не загубити в стрічці. На наших офіційних сторінках в Facebook та Instagram ми висвітлюємо корисну інформацію зі світу фінансів.

    А ще, ми знову публікуємо промокоди на знижку. Не пропустіть свою найвигіднішу пропозицію!

    100 грн на мобільный в додатку MyCredit
  4. Оновили дизайн головної сторінки сайту

    MyCredit в TikTok

    Тепер знайти потрібну інформацію, почитати новини компанії, акції та знижки стало ще зручніше та швидше. Ну, й естетика, звісно, на рівні.

    Завітайте і переконайтеся.


    Детальніше

Далі — літо. Готуємося радувати вас гарячими знижками, цікавими акціями і корисними оновленнями.

У вас з'явилися ідеї для майбутніх оновлень? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.