Весняне натхнення в MyCredit

march-res
01 квітня 2019

Перший місяць весни порадував нас потеплінням і сонячними днями. А команда MyCredit, в свою чергу, порадувала клієнтів цікавими оновленнями. Ми надихалися весною та наполегливо працювали, і готові поділитися результатами нашої роботи.

Отже, як пройшов березень MyCredit:

  1. Підвели підсумки акції "Скринька ідей"

    Цілий місяць на нашому сайті діяла акція "Скринька ідей", в якій ви ділилися ідеями подарунків близьким на будь-який смак і бюджет. Серед учасників, які поділилися ідеями подарунків, ми розіграли 9 супер-призів. А 10 приз подарували найкреативнішому учаснику за кращу ідею.


    Детальніше
    res-idea-ukr
  2. Додали можливість продовження першого кредиту

    prodlit-pervuy

    Тепер послуга пролонгації доступна і для нових клієнтів MyCredit, які оформили перший кредит під 0,01%. Все, що потрібно зробити - оплатити накопичені за період користування позикою відсотки, натиснути кнопку "Продовжити" і вибрати термін продовження.

    Послуга продовження позики доступна в Особистому кабінеті користувача.


    Детальніше
  3. Запустили акцію "Промокод за підписку"

    Ви дружите з MyCredit у соціальних мережах? Якщо ні, то саме час з нами подружитися. Тому що ми підготували приємний бонус для всіх наших передплатників. Підписуйтесь на MyCredit у Facebook, Instagram та Telegram, надсилайте скріншот-підтвердження на пошту [email protected] і отримуйте знижку на позику до 40%!


    Детальніше
    priz-podpiska
  4. Розробили нове оформлення в соціальних мережах

    novoe-oform

    У березні ми розробили і представили нове оформлення сторінок MyCredit у Facebook та Instagram. Заходьте на наші сторінки і залишайте коментарі з приводу нового оформлення. Сподіваємося, вам сподобається. Наші дизайнери потрудилися на славу.

Березень закінчився, але сюрпризи та оновлення від MyCredit тривають. Зовсім скоро ми запустимо нову акцію з корисними призами. Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити знижки та спеціальні пропозиції від MyCredit.

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо покращувати роботу нашого сервісу.

Сподобалися підсумки березня або є ідеї для майбутніх оновлень? Діліться своїми коментарями на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до вас та реалізуємо їх у майбутньому.