Січневі новини MyCredit

janvarskije-novosti-2021-ua
29 січня 2021

Перший місяць року — завжди особливий. Він наповнений різдвяними дивами, сімейними зустрічами, продуктивними буднями та новими амбітними планами.

В січні команда MyCredit не скинула оберти: ми підвели підсумки року, підготували тест й опитування, розіграли цінні подарунки і, звичайно ж, кредитували улюблених клієнтів на кращих умовах.

Давайте згадаємо, яким був січень в MyCredit:

  1. Підвели підсумки акції «Smart-ялинка бажань»

    Пошук подарунків на інтерактивній ялинці нагадував справжній квест, але ви впоралися! Знайшли всі промокоди та гаджети, заповнили анкети і відправили більше 200 000 заявок!

    21 січня в прямому ефірі Instagram пройшов фінальний розіграш. Чекаємо фотозвіт від переможців і вже думаємо, як порадувати вас новими подарунками.


    Детальніше
    smart-jelka-rez-ua
  2. Спростили верифікацію

    bank-id-card-min

    З січня оформити позику в MyCredit стало ще простіше завдяки системі BankID НБУ. Щоб не заповнювати інформацію в Особистому кабінеті вручну, можна авторизуватися через свій банк і дати згоду на передачу персональних даних. Це займе 1-2 хвилини!

    Після лишиться прив'язати банківський пластик і подати заявку. Трошки терпіння — і гроші вже на вашій картці!

  3. Дарували подарунки в соцмережах

    Якщо ви досі не стежите за новинами MyCredit в Instagram, Facebook та Telegram, терміново виправляйте це! У соцмережах ми не тільки публікуємо промокоди та цікаві новини, а й розігруємо подарунки!

    В січневий призовий фонд увійшли круті смартфони Huawei і смарт-годинник Xiaomi Mi Smart Band 4, які вже знайшли своїх власників.

    smart-znyzhka
  4. Створили паблік в Viber

    MyCredit в Viber

    MyCredit завжди прагне бути ближче до своїх клієнтів. Дізнавшись про те, що більшість наших користувачів обирають Viber, ми створили новий паблік і запрошуємо вас стати його учасниками.

    Тепер можна дізнаватися промокоди на знижки та важливі новини про онлайн-кредити в улюбленому месенджері. Приєднуйтесь до нашої групи в Viber просто зараз, щоб взяти участь в розіграші кешбека!

  5. Влаштували секретний розіграш

    І знову розіграш! Цілком таємний, але з цінним подарунком!

    За доброю традицією наприкінці місяця ми вибираємо щасливчика, який отримає екшн-камеру Xiaomi Seabird 4K. У розіграші взяли участь всі постійні клієнти нашого сервісу. Якщо вам поки не посміхнулася удача, це обов'язково трапиться наступного разу.


    Детальніше
    sekretnyj-roz-2021-1

Січень добігає кінця, залишаючи багато світлих емоцій та яскравих спогадів. А ми впевнено стартуємо в лютий: готуємо класні акції, корисні новини і цікаві оновлення. Не пропустіть все найцікавіше — залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.