Підсумки 2023

05 січня 2024

Дорогі друзі. 2023 рік нарешті добіг кінця. Він залишив спогади про важкі випробування, що випали на долю нашого народу, а також миті величезної радості від великих і малих перемог.

Сьогодні давайте разом згадаємо та відзначимо те, що нам вдалося досягти.

  1. Об’єднали проєкти під загальною назвою SpaceCrew Finance

    Нині до fintech компаній входять два українських проєкти — MyCredit та ClickCredit, а також ClickCredit у Польщі та OnCredit у Шрі-Ланці та В’єтнамі.

    Це дозволяє нам оптимізувати витрати, набути нового досвіду та залучити інвестиції, щоб стати ще кращими.

    Smart-елка желаний
  2. Були на зв'язку

    Лимит 15000 грн

    Ми прагнемо надавати сервіс найвищої якості, тому завжди готові відповісти на всі ваші запитання.

    Таким чином, за рік ми провели з вами близько 250 000 діалогів у розмовах, чатах і листах.

  3. Пройшли аудит у Grant Thornton

    Цього року ми пройшли перевірку у провідної аудиторської компанії світового рівня Grant Thornton.

    Тож наші клієнти можуть бути впевнені: ми працюємо згідно з чинним законодавством України, відкрито і прозоро, наші послуги відповідають найвищим стандартам якості.

    stavki
  4. Отримали найвищі нагороди

    stavka-a

    Завоювали лідерство у національному рейтингу товарів та послуг, отримавши престижне звання "Зірка якості-2022". Були включені до списку кращих фін-тех брендів за версією PaySpace Magazine Awards 2022 та відзначені сріблом у номінації "Найкращий сервіс мікрокредитування". На щорічній Всеукраїнській премії FinAwards 2023 отримали 2 золоті та 1 срібну нагороду, ними були відзначені наш керівник, наш директор з маркетингу, а також рекламна кампанія "Все буде Україна". Ці визнання свідчать про вдалі стратегії, які ми використовуємо для постійного покращення обслуговування клієнтів.

  5. Розіграли близько 100 000 грн в акціях

    Упродовж року ми розіграли близько 100 000 грн у вигляді грошей на картку, поповнень мобільного телефону та подарунків.

    Також дарували неймовірні знижки на кредит — до 80%!

    Подарки детям
  6. Зменшили ставку пролонгації новим клієнтам — до 1% на день

    Первые в рейтинге МФО

    Якщо клієнт MyCredit не встигає розрахуватися з кредитом вчасно, ми надаємо можливість продовжити дію договору. Послуга підключення пролонгації безкоштовна, потрібно лише підписати додаткову угоду та виплатити відсотки. Ставка для постійних клієнтів залишається тією, що була в договорі, а для нових клієнтів — 1% на день.

  7. Повернули можливість кредитування нових клієнтів до 30 днів

    З початком повномасштабної війни ми, як і більшість компаній, були змушені скоротити терміни кредитування клієнтів до 15 днів. А нині ми знову кредитуємо на строк до 30 днів, і не лише постійних клієнтів, а й нових! Так, для нових клієнтів, які хочуть позичити гроші на термін від 16 до 30 днів, діє акційна ставка 1% на день. А якщо новачкам гроші потрібні не довше, ніж два тижні, надамо супер-ставку 0,01% на день!

    turbo-babki
  8. Допомагали дитячим будинкам і волонтерили

    Первые в рейтинге МФО

    Цьогоріч ми багато донатили на ЗСУ, а також підтримували 2 дитячих заклади: КП “Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської облради”, а також КЗ “Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей Черкаської облради”. Це є нашим маленьким внеском у покращення життя українців, діти — наше майбутнє.

  9. Відзначили 7-річчя компанії

    7 років поруч!

    Понад 3 000 000 задоволених клієнтів в Україні та за кордоном! Дякуємо, що ви з нами!

    Ми не могли не відзначити таку важливу подію. Тож провели акцію “MyCredit TURBO-свято”: розігрували гроші на картку, поповнення мобільного, дарували великі знижки на кредит.

    turbo-babki
  10. Настає період інтенсивної роботи, і це приємна новина для нас. Плануємо розширення бізнесу, оскільки зараз Україні особливо потрібна фінансова підтримка через податки і донати. Нас очікує важливий, але захопливий рік. Ми здійснюємо трансформації та стаємо ще міцнішими. Це означає, що ми готові подарувати нашим клієнтам ще кращі можливості та обслуговування, виходячи за межі можливого.

    Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.