Даємо додаткові гроші! В MyCredit з'явилася можливість добрати кредит

MyCredit кредитує клієнтів з кредитами! Добір коштів - нова функція, якою можуть скористатися наші клієнти і отримати додатково суму до існуючого кредиту. Хто може підключити функцію і що для цього потрібно, читайте нижче.

dobor-deneg-new

Ми завжди прислухаємося до ваших рекомендацій і з готовністю впроваджуємо їх в нашому сервісі. Цього разу завдяки вашим побажанням в MyCredit з'явилася можливість добрати кошти у період кредитоування. Якщо суми, на яку ви оформляли кредит спочатку, не вистачило, - ви можете добрати гроші до закінчення терміну дії договору позики.

Зверніть увагу! Функція доступна клієнтам MyCredit, які вже отримали кредит в сервісі, але не використали всю доступну в даний момент суму.

Таким чином, якщо вам схвалена сума більше, ніж ви запросили при подачі заявки - різницю ви можете добрати в будь-який момент в період дії договору позики. Крім того, якщо ви погасили частину позики в процесі користування кредитними коштами, при необхідності, ви можете взяти її знову.

Сподіваємося, функція добору коштів буде корисною для вас. Діліться своїми ідеями щодо поліпшення сервісу MyCredit на нашій сторінці в Facebook. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і реалізуємо їх в наступних оновленнях.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи