FinAwards 2023: проголосуй і отримай знижку!

Друзі, ми з гордістю повідомляємо вам, що цьогоріч MyCredit номінували на престижну премію FinAwards аж у 6 номінаціях!

Na77

Наша компанія змагатиметься за першість у категоріях: "Кращий продукт МФО", "Краща МФО онлайн", "Краща рекламна кампанія МФО", "Кращий керівник маркетингу мікрофінансової компанії", "Кращий СЕО мікрофінансової організації" та "Кращий клієнтський сервіс МФО".

Номінація на ці престижні нагороди є визнанням того, що MyCredit є лідером на ринку мікрофінансових послуг та продовжує розвиватися, надаючи своїм клієнтам найкращі продукти та сервіс. Ми завжди прагнемо до інновацій та передових технологій, щоб забезпечити нашим клієнтам максимальну зручність та ефективність.

Головні судді конкурсу — це, звісно ж, ви — наші клієнти. Що перемогти, нам дуже потрібна ваша підтримка. Якщо ви вважаєте нас гідними нагороди, підтримайте нас своїм голосом. А ми, в свою чергу, подаруємо вам приємний бонус — промокод на знижку 65%.

Як проголосувати?

  • Кращий продукт МФО: шукайте MyCredit за цим посиланням.
  • Краща МФО онлайн: натисніть на MyCredit тут.
  • Краща рекламна кампанія МФО: звісно ж, у MyCredit, знайдіть нас.
  • Кращий керівник маркетингу мікрофінансової компанії — Серафима Нехода, (пошепки: вона ще й найкрасивіша, але, звісно ж, ми не вроду оцінюємо). Натискайте швидше сюди , поки мене не змусили видалити це речення.
  • Кращий СEO мікрофінансової організації — Владислав Білан, оберіть його за посиланням — і величезна знижка майже у вашій кишені.
  • Кращий клієнтський сервіс МФО — поставте, будь ласка, позначку біля MyCredit тут — і ви зробите щасливими найввічливіших у світі помічників зі Служби турботи.
  • Натискайте в усіх номінаціях на кнопку "Finish" та обирайте зручний спосіб голосування — через Facebook або електронну пошту.

    Важливо:

    Обов'язково зробіть скріншоти та надішліть їх нам на пошту [email protected].

    А ми у відповідь — крутий промокод на знижку -65%.

    Дякуємо, що обираєте нас!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи