Травневі новини MyCredit

may-news-may-min
01 червня 2020

Ця весна була дуже різноманітною: незвичайною, інтригуючою, об'єднуючою, і точно не нудною. Незважаючи на всі труднощі і нові умови роботи, команда MyCredit не зменшувала оберти і наполегливо працювала. Попереду літо, і поки ми чекаємо на сонячні дні і теплі вечори, пропонуємо згадати, що цікавого відбувалося в MyCredit у травні:

  1. Запустили акцію "OH MY FREEDOM"

    Нові клієнти MyCredit отримали унікальну можливість оформити першу позику за найнижчою ставкою - 0,01%! Якщо ви ще не користувалися нашим сервісом - із задоволенням пропонуємо оцінити всі переваги співпраці без переплат. Впевнені, вам сподобається!


    Детальніше
    pervii0-ua
  2. Спростили процедуру верифікації картки

    verificasia0

    Команда MyCredit постійно вдосконалює сервіс для зручності клієнтів. Тому ми прискорили процедуру верифікації картки і реалізували можливість прив'язки картки з нульовим балансом.

    Тепер перевірка картки відбувається без блокування суми до 1 гривні на вашому рахунку, відповідно, баланс картки на момент її прив'язки в сервіс не має значення.


    Детальніше
  3. Запустили розіграші в соціальних мережах

    На наших офіційних сторінках в Facebook та Instagram вас чекають особливі промокоди. Оформляйте позику за цими промокодами і вигравайте цінні призи!

    Щотижня серед всіх учасників ми розігруємо поповнення рахунку на 75 грн. 16 червня підведемо підсумки і проведемо головний розіграш - серед учасників Facebook розіграємо блендер Braun, серед учасників в Instagram - навушники Xiaomi. Поспішайте взяти участь!


    Детальніше
    priz-po-pr-ua
  4. Реалізували можливість добрати гроші в період кредитування

    dobor-new

    Ми прислухаємося до ваших рекомендацій і з готовністю впроваджуємо їх в нашому сервісі. Знаємо, що багато клієнтів чекали можливості добрати кредит, і раді повідомити - така можливість у вас з'явилася.

    Якщо суми, на яку ви оформили кредит, не вистачило, - ви можете добрати гроші до закінчення терміну дії договору позики. Функція доступна клієнтам MyCredit, які вже отримали кредит, але не використали всю доступну в даний момент суму.


    Детальніше

Травень закінчився. Готуємося по повній вриватися в літо і розігрівати вас жаркими знижками, цікавими акціями і корисними оновленнями. Не пропустіть - попереду все найцікавіше!

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо покращувати роботу нашого сервісу.

Сподобалися травневі новини або з'явилися ідеї для майбутніх оновлень? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і реалізуємо їх у майбутньому.