Подарунки березня MyCredit

res-march-2020
31 березня 2020

Перший місяць весни видався по-справжньому непередбачуваним. Команда MyCredit доклала всіх зусиль, щоб як завжди бути поруч з вами 24 на 7, і рухатися за наміченим планом тільки вперед. А за планом в березні - розіграші та подарунки. У цьому місяці ми розіграли цілу купу призів і зробили наших клієнтів трохи щасливішими.

Отже, як пройшов березень MyCredit:

  1. Підвели підсумки акції "Love Батл"

    Цілий місяць на нашому сайті проходив грандіозний чемпіонат між командою дівчат і командою хлопців. Дівчата і хлопці відповідали на питання один про одного і набирали бали. Всього в батлі взяли участь більше 10 000 чоловік!

    11.03.2020 о 23:59 ми зафіксували лічильник балів і з мінімальним відривом у 0,78% перемога дісталася команді дівчат. Серед переможниць ми розіграли 10 призів на загальну суму 30 000 гривень.


    Детальніше
    itogi-loveb-ua
  2. Дарували подарунки за ваші ідеї

    batl-smm

    Поки "Love батл" проходив на сайті, в наших соціальних мережах проходив батл серед підписників. Ви придумували ідеї покарання для команди, що програла, а ми виконували їх і розігрували призи! Танець живота, визнання в любові незнайомцям, піжамна вечірка в офісі - хлопці MyCredit охоче впоралися з усіма завданнями. Автори кращих ідей отримали фітнес-браслети і промокоди на знижку в MyCredit.

    Подивитися відео виконання завдання і дізнатися імена переможців конкурсу можна на наших сторінках в Facebook та Instagram.


  3. Підвели підсумки акції для користувачів Android-додатку

    З 15.01.2020 по 29.03.2020 для користувачів Android-додатку MyCredit діяла акція, в рамках якої ми розіграли екшн-камеру Xiaomi Yi Sport і подарували всім учасникам гарантований приз - промокод на 50% знижку.

    Учасниками розіграшу головного призу стали всі клієнти Android-додатку, які заповнили просту контактну форму. 29.03 ми підвели підсумки акції і назвали ім'я переможця.


    Детальніше
    push-mobile
  4. Провели розіграш серед підписників Push-повідомлень

    push-web

    Підписатися на наші повідомлення - це значить завжди бути в курсі актуальної та корисної інформації, отримувати унікальні знижки, а ще регулярно брати участь в розіграші крутих призів. Цього разу серед підписників Push-повідомлень ми розіграли фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4. Вітаємо переможця і бажаємо всім успіху в наших наступних розіграшах!


    Детальніше
  5. Подарували подарунок "випадковому" клієнту

    Перевірено - гарний настрій і оптимізм підвищують імунітет. Тому ми провели додатковий розіграш призів і підняли настрій ще одному нашому клієнту. Ми відібрали учасників випадковим чином за номером телефону і розіграли екшн-камеру Xiaomi.

    Додаткові розіграші та подарунки стали доброю традицією для MyCredit. Слідкуйте за нашими новинами і можливо в наступний розіграш удача посміхнеться саме вам!


    Детальніше
    tainiy-mart

Березень підійшов до кінця, але команда MyCredit з оптимізмом і вірою в краще рухається тільки вперед. Ми активно займаємося реалізацією корисних оновлень і зовсім скоро представимо їх вашій увазі.

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо покращувати роботу нашого сервісу і сайту.

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї для майбутніх змін? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і в майбутньому реалізуємо їх.