MyCredit виповнюється 5 років! Найцікавіше про сервіс і наших клієнтів

mycredit-5years
13 серпня 2021

Сьогодні для нашого сервісу особливий день. Рівно п'ять років тому, 15 серпня 2016 року, MyCredit обробив першу клієнтську заявку і зробив гроші в онлайні доступними.

Можна довго згадувати, скільки важливого і корисного вдалося зробити за цей час. Але краще ми розповімо про цінності, які допомагають MyCredit рости, розвиватися і ставати краще.

І, звичайно ж, поговоримо про вас, любі клієнти :)

  1. Почнемо з найважливішого: щодня сервісом MyCredit користуються понад 7000 людей. 51% з їх числа — жінки, 49% — чоловіки.

    Наймолодшому з наших клієнтів 18 років, найстаршому — 72 роки. Це ще раз підтверджує, що в MyCredit можуть отримати фінансову допомогу всі охочі — і студенти, і пенсіонери.

    annuitet-new
  2. bank-id-card-min

    За весь час роботи в MyCredit схвалено 2,6 млн заявок, по кожній з яких прийнято рішення менше ніж за 5 хвилин.

    Окрім цього, наші клієнти часто запитують добір суми або пролонгацію. Тому загальна кількість оброблених заявок вже перевищила 5 млн. Символічна цифра до п'ятиріччя, чи не так?

  3. Знаєте, скільки кредитів оформив один з наших клієнтів? 239! У MyCredit немає обмежень — ви можете отримати гроші кожен раз, коли вони потрібні.

    Мінімальна сума кредиту за весь час склала 80 грн, а максимальна — 15 000 грн. І вже дуже скоро ми підвищимо доступні ліміти для постійних користувачів.

    ios-pri
  4. pobediteli-dzwinner

    Служба турботи MyCredit — перша Служба турботи про клієнтів в Україні! — вже провела на вхідній лінії 43 294 години. Це 1804 дні!

    Щоб забезпечити для вас найкраще обслуговування, оператори MyCredit постійно вчаться і покращують свої навики. У минулому році їм вдалося вийти у фінал престижного конкурсу серед контакт-центрів DzWinner. І цього року заради вас вони повторять перемогу!

  5. Ну і наостанок про найприємніше: гроші і подарунки. За час нашого знайомства ми провели сотні розіграшів і десятки акцій! Пам'ятайте, як ми разом вигадували мрії? Чекали концерт «НеАнгелів»? Дивилися в прямому ефірі розіграш Citroen C3?

    Наша команда завжди дарує класні подарунки: смартфони, планшети, екшн-камери, навушники, колонки, смарт-годинники... І це не враховуючи кешбеку та бонусів за запрошення друзів. Сума нарахувань за цими програмами вже перевищила 5 млн гривень.

    roz-mash

Сьогодні MyCredit виповнюється п'ять років, і ми раді розділити радість від цієї події з вами! Дякуємо, що розраховуєте на нас, активно берете участь в акціях, залишаєте відгуки і допомагаєте сервісу ставати краще.

Залишайтеся з MyCredit — попереду нас чекає багато цікавого!