MyCredit — в топі digital-рейтингу фінкомпаній за версією Banker.ua

Друзі, у нас чудові новини! MyCredit зайняв перші місця в digital-рейтингу фінансових компаній, складеному редакцією журналу Banker.ua.

banker-ru

У березні 2021 року банківський журнал Banker.ua оцінив технологічність фінансових компаній і назвав кращі. Наш сервіс показав відмінний результат!

MyCredit зайняв 1 місце в номінації «Топ найпопулярніших мобільних додатків фінансових організацій». У Google Play наш додаток завантажили понад 100 тисяч разів, а його зоряний рейтинг становить 4,7 балів з 5!

  • У рейтингу «Топ найпопулярніших сайтів фінкомпаній» MyCredit зайняв 2 місце! Для складання рейтингу редакція Banker.ua використала дані аналітичних компаній SimilarWeb, Alexa та Semrush за 2020 рік.
  • Наш сервіс також став четвертим в рейтингу фінансових сервісів за кількістю брендових запитів і сьомим за кількістю підписників в соцмережах.

Для всієї команди MyCredit високі місця в digital-рейтингу — велика радість, яку ми хочемо розділити з вами, наші улюблені клієнти! Обіцяємо не зупинятися на досягнутому і продовжувати робити кредити в онлайні ще доступнішими. Дякуємо, що обираєте MyCredit!

Корисні статті
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи