Турбошвидкий червень у MyCredit

01 липня 2022

Літо наближається до екватору. Цьогоріч нам усім не пощастило з відпустками. Та поставити життя на паузу — неможливо і не потрібно. Зустрічайте світанки. Збирайтеся з друзями. Обіймайте близьких.

На жаль, ми не можемо повернути час назад. Але робимо все для того, щоб ви могли отримати фінансову допомогу будь-коли і будь-де.

  1. Провели акцію "MyCredit Turbo-старт"

    За її умовами надавали величезні знижки по кредитам — 99,9% на перший кредит та 70% — на другий. Крім того, дарували вигідні промокоди усім, хто підключив послугу пролонгації в період акції.

    Провели 5 розіграшів та списали нараховані відсотки 50 клієнтам.


    Детальніше
    Справа в яйцях: підсумки
  2. Потрапили у соціальну рекламу

    MyCredit на FinAwards21

    На 6 радіостанціях холдингу «ТАВР Медіа» розповідають про вітчизняний бізнес, який працює в умовах війни. Зокрема, є й наша історія.

    Працюємо, платимо податки, донатимо в ЗСУ і на благодійність. Пишаємося колегами, які на фронті, і тими, що в тилу наближають Перемогу.

  3. Були на зв'язку!

    У червні фахівці нашої Служби турботи відповіли на 21 098 дзвінків. Отже, ви телефонували нам на 3 000 дзвінків частіше, ніж у травні! Дякуємо, ми раді бути корисними для вас!

    Також ми 5 983 рази спілкувалися в чаті та отримали 2 201 лист!

    100 грн на мобільный в додатку MyCredit
  4. Додаток MyCredit скачували на 87% частіше

    MyCredit в TikTok

    На таку вагому цифру зросла кількість скачувань додатку MyCredit, порівняно з травнем. Дякуємо, що обираєте нас. Ми стараємося з усіх сил, щоб умови нашої співпраці були максимально комфортними та вигідними для клієнтів.

    Спасибі за ваші добрі відгуки у Google Play та App Store. Ваші думки дуже цінні для нас.

Друзі, наша команда вже готує для вас нові цікаві акції та надзвичайно вигідні пропозиції. Тому уважно слідкуйте за липневими новинами.

У вас з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на наших сторінках у Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково надамо зворотній зв'язок. Наша мета — стати кращими для вас.