Новий "Особистий кабінет" MyCredit

lk-main-ukr

Ми не стоїмо на місці і, щоб відповідати статусу лідера ринку, кожен день працюємо над поліпшенням улюбленого MyCredit.

В кінці року MyCredit поклав під ялинку клієнтам новий "Особистий кабінет". Тепер він виглядає ще більш сучасною, а користуватися ним стало ще зручніше.

Які зміни відбулися з "Особистим кабінетом"?

Зовнішній вигляд кабінету змінився і виглядає тепер так:

Після входу клієнти відразу бачать статуси за своїм кредитом, свої бонуси і актуальні акції для постійних клієнтів від нашого сервісу.

Меню

Меню "Особистого кабінету" тепер розташовано вгорі. Перемикатися між вкладками стало зовсім просто. Для переходу в необхідний розділ натискаємо на необхідну вкладку:

Вкладки "Мої дані" і "Мої карти"

У вкладках "Мої дані" і "Мої карти" змін не відбулося. У них ви як і раніше зможете побачити і відредагувати свої дані, які ви вказали на етапі подачі заявки, а також змінити інформацію по вашій банківській картці.

Вкладка "Мої бонуси"

Всі ваші бонусні бейджи "переїхали" в окрему вкладку "Мої бонуси", хоча головні з них - ваша накопичена знижка і доступна сума залишилися на головній сторінці "Особистого кабінету". Що стосується інших бонусних бейджів, то тепер у кожного бонусу з'явилася власна назва.

Впевнені, що ви також помітили зелененькі віконце зі словом "Скоро" в правому верхньому кутку. Це ми вже готуємо для вас новий сюрприз - оновлену програму лояльності для постійних клієнтів. Трохи згодом в ній з'являться не тільки нові яскраві бейджи і знижки, але будуть відображатися накопичені бали, які ви зможете обміняти на додаткові подарунки. Тому радимо стежити за оновленням свого "Особистого кабінету".

Вкладка "Історія кредитів"

У вкладці "Історія кредитів" теж відбулися невеликі зміни. Тепер в ній відображається повна інформація по кожному з ваших поточних або закритих заявок.

Сподіваємося, вам сподобалися наші зміни і ви зможете оцінити сучасність і функціональність нового "Особистого кабінету". А якщо з'явилися пропозиції та побажання щодо вдосконалення роботи - надсилайте їх на пошту [email protected] з позначкою "Є ідея". Ми обов'язково їх розглянемо і впровадимо найближчим часом!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи