Жовтневий врожай MyCredit

itogi-oktyabra-2020
01 листопада 2020

Осінь — традиційна пора збору врожаю, і цей жовтень виявився по-справжньому результативним для команди MyCredit. Ми отримали заслужену винагороду, підвели підсумки виконаної роботи і намітили нові завдання, які допоможуть зробити онлайн-кредити ще доступнішими.

Давайте згадаємо разом, чим запам'ятався жовтень в MyCredit:

  1. Зайняли перше місце в рейтингу МФО

    1 жовтня портал Finance.ua оновив рейтинг мікрокредитних компаній, порівнявши якість обслуговування за шістьома показниками. MyCredit став абсолютним лідером, залишивши позаду 52 інших сервіси онлайн-кредитування.

    Ми пишаємося високою оцінкою наших старань і обіцяємо не зупинятися на досягнутому!


    Детальніше
    comanda-new
  2. Завоювали призові місця в конкурсі контакт-центрів DzWINNER

    pobediteli-dzwinner

    Служба турботи MyCredit — не просто колл-центр, а дружна команда спеціалістів, які в режимі 24/7 відповідають на ваші запитання та допомагають впоратися з будь-якими труднощами.

    У жовтні наші фахівці показали справжній клас: в фіналі всеукраїнського конкурсу DzWINNER склали серйозну конкуренцію командам ПриватБанку, Альфа-Банку, Vodafone Україна та зайняли призові місця в номінаціях «Проект року», «Краща команда контролю якості».

  3. Запустили «Страшну акцію» і щодня даруємо 300 грн на кешбек

    Щоб ця осінь була врожайною для всіх клієнтів MyCredit, з 23 жовтня по 19 листопада ми щодня розігруємо 300 грн кешбека. Гроші можна витратити на погашення поточної заборгованості.

    Але це — тільки початок! 20 листопада відбудеться фінальний розіграш трьох класних смартфонів Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Якщо не хочете втратити щасливий шанс, оформлюйте позики в MyCredit на будь-яку суму і автоматично ставайте учасником розіграшу.


    Детальніше
    Жуткая акция MyCredit
  4. Оновили порядок підписання кредитного договору

    bank-id

    MyCredit працює в рамках правового поля, виконуючи всі вимоги Нацбанку України. Для захисту прав наших позичальників підписання угоди тепер відбувається в два етапи з використанням одноразового електронно-цифрового підпису.

    Якщо в процесі оформлення кредиту виникнуть складності, радимо ознайомитися з докладною інструкцією або звернутися за допомогою до Служби турботи.


    Детальніше
  5. Розіграли подарунки в Instagram та Facebook

    На сторінках наших спільнот в соціальних мережах завжди відбувається щось цікаве. Підписникам MyCredit доступні не лише промокоди на знижки до 80%, але й класні призи.

    Жовтень не став винятком: у День захисника України ми розіграли три крутих фітнес-браслета, а в честь Хеловіна списуємо відсотки за найкреативніші фото в святкових костюмах. Не пропустіть все найцікавіше!

    sekretnyj-rozygrysh

Ми прощаємося з яскравими жовтневими днями, але в листопаді на вас чекає ще більше корисних новин, цікавих оновлень та розіграшів. Залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.