З MyCredit тепліше

february-res
01 березня 2019

Зима видалася по-справжньому сніжною та морозною. Але тільки не для команди MyCredit! Ми наполегливо працювали, готували для вас гарячі знижки і покращували наш сервіс.

Отже, як пройшов останній місяць зими в MyCredit:

  1. Запустили акцію "Скринька ідей"

    Кожен з нас знайомий із ситуацією, коли дуже хочеться порадувати кохану людину чимось особливим, а ідей для подарунків немає зовсім. Тепер це не проблема! У нашій акції "Скринька ідей", ви можете знайти варіант подарунка на будь-який смак і бюджет. А також поділитися своєю ідеєю і отримати шанс виграти один з десяти крутих подарунків.


    Детальніше
    idea-ukr
  2. Внедрили новый договор займа

    noviy-dogovor

    Безпека даних клієнтів - головний принцип команди MyCredit. Ми захищаємо ваші дані на всіх етапах співробітництва і продовжуємо вдосконалюватися в цьому напрямку. Новий договір позики забезпечений додатковими рівнями захисту та гарантує повну безпеку передачі даних.


    Детальніше
  3. Запустили розіграші в соціальних мережах

    Щомісячні розіграші для наших підписників в соціальних мережах вже стали доброю традицією. У цьому місяці наші фоловери в Instagram і Facebook отримали можливість виграти квитки на концерти топових українських виконавців. Заходьте на наші сторінки в соціальних мережах, знайомтеся з умовами та беріть участь!


    Детальніше
    monatik-in
  4. Розробили акцію для користувачів мобільного додатка

    xiomi-mob-ukr

    Ви вже оформлювали кредит через мобільний додаток MyCredit? Якщо ні - саме час це зробити. Тому що всі, хто подав заявку на позику в додатку 01.02.19 по 31.03.19, автоматично стають учасниками розіграшу Xiaomi Redmi 6A! Чекаємо на ваші заявки і бажаємо всім успіху.


    Детальніше

Зима закінчилася, а значить - попереду потепління і ще більше гарячих пропозицій від MyCredit. Слідкуйте за новинами сервісу, щоб першим дізнаватися про всі оновлення. У нас грандіозні плани на березень і ми щосили займаємося їх реалізацією!

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми вдосконалюємо нашу роботу і стаємо кращими.

Сподобалися нововведення або є ідеї для змін? Діліться своїми рекомендаціями на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до вас і реалізуємо їх у майбутньому.