Перезавантажуємо осінь з MyCredit!

sent-itogi-ukr
30 вересня 2019

Осінь - гарна пора для змін, оновлень та перезавантаження. Ось і в MyCredit вересень приніс грандіозні плани і нові ідеї для масштабних оновлень. Ми намітили курс на перезавантаження і вже займаємося його реалізацією.

Отже, чим займалася команда MyCredit у вересні:

  1. Розіграли Citroen C3 в акції “Рулимо в літо”

    10 вересня ми провели головний розіграш акції "Рулимо в літо з MyCredit" і розіграли суперприз - автомобіль Citroen C3! Розіграш проходив у форматі лотереї на нашому офіційному Youtube-каналі.

    Переможцем став наш клієнт Ігор Сергійович з номером лотерейного квитка 137036. Крім головного розіграшу, ми порадували подарунками клієнтів, які давно з нами, а також розіграли смартфон серед глядачів трансляції.


    Детальніше
    roz-citroen-ukr
  2. Запустили розіграші в Facebook та Instagram

    inst-fb-sent-ukr

    Хочете знижку? А крутий гаджет в подарунок? Значить наші акції точно для вас! Заходьте на сторінки MyCredit в Facebook та Instagram, оформляйте кредит з промокодом і вигравайте смартфон Meizu і фітнес-трекер Xiaomi Mi Band.

    Акція в Facebook триватиме до 22.10.2019, в Instagram до 21.10.2019. Поспішайте взяти участь!


    Детальніше
  3. Провели секретний розіграш серед наших клієнтів

    Робити приємні сюрпризи клієнтам стало доброю традицією в нашому сервісі. У вересні ми провели додатковий розіграш, в якому розіграли смартфон Meizu. Учасники розіграшу були відібрані випадковим чином за номером телефону. Переможцем став Мацюк Олексій Миколайович. Вітаємо!

    Попереду вас чекає ще багато додаткових розіграшів і подарунків. Можливо в наступний розіграш удача посміхнеться саме вам!


    Детальніше
    sec-act
  4. Організували тренінг для наших керівників

    trening-rukovod

    Керівники MyCredit - справжні професіонали. Вони знають відповіді на всі питання, придумують найкреативніші ідеї і знаходять вихід з будь-якої ситуації. У вересні наші керівники успішно пройшли тренінг "Керівник епохи змін", де дізналися ще більше секретів про те, як згуртувати команду, підвищити ефективність і мотивацію співробітників.


Вересень добігає до кінця, але команда MyCredit рухається тільки вперед. У жовтні вас чекають масштабні оновлення функціоналу нашого сервісу, а ще - захоплюючі акції з крутими призами. Слідкуйте за нашими новинами, щоб першим бути в курсі найцікавішого!

Дякуємо всім клієнтам за відгуки. Ви допомагаєте нам удосконалювати наш сервіс.

Сподобалися нововведення або є ідеї для майбутніх оновлень? Ми завжди чекаємо ваших коментарів на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших рекомендацій і реалізуємо їх в майбутньому.