Три місяці війни

24 травня 2022

Минуло 90 днів, як життя розділилося на “до” та “після”. Це були найскладніші часи в історії MyCredit та, напевне, всього українського бізнесу. Щодо людей — ми всі подорослішали на кілька десятиліть… І в цьому, якщо придивитися, є навіть певний “плюс”. Бо ніщо не гартує так, як труднощі.

Отже, наші досягнення.

  1. Були на зв'язку

    Київ палав, а наші хоробрі бджілки зі Служби турботи продовжували невтомно працювати. У дні, коли слухавку не піднімали навіть банки, ми залишалися “острівцем стабільності”.

    За 90 днів, з часу, коли ворожа гармата вдарила по Україні, фахівці MyCredit відповіли на 44 212 дзвінків, 4 725 листів, 15 619 разів відповіли на запитання клієнтів у чаті.

    MyCredit 5 лет
  2. Співчували

    Усі жахи війни ми відчули на собі. Ховалися від бомбардувань у підвалах, їхали світ за очі в переповнених потягах, втратили заробіток і почуття безпеки…

    Знаючи, що те саме переживають і наші клієнти, ми на 2 місяці “заморозили” нарахування відсотків по всім кредитам.

    MyCredit 5 лет
  3. Підтримували

    Хоча MyCredit, як і будь-яка комерційна організація, має отримувати прибуток, ми свідомо відмовилися від нього, щоб допомогти своїм клієнтам безболісно розрахуватися з боргами.

    З цією метою ми запустили акцію “Все буде Україна”, яка діяла з 25 березня по 25 травня. За її умовами, ми повністю списували всі відсотки, якщо клієнт сплачував тіло кредиту.

    MyCredit 5 лет
  4. Тримали свій фронт

    З наявних резервів ми допомагали Збройним Силам України та біженцям. Перерахували армії та на гуманітарні цілі понад 222 000 грн.

    Чимало наших співробітників пішли добровольцями на фронт і в тероборону. Ще більше — волонтерять.

    MyCredit 5 лет
  5. Дбали про майбутнє

    В усіх катаклізмах найбільше страждають діти. Розуміючи це, ми намагаємося не відмовляти допомозі тим, хто потребує її найбільше.

    Цієї весни допомогли закупити необхідні речі Дніпровському дитячому будинку-інтернату. Продовжуємо активно співпрацювати із фондом “Благомай”.

    MyCredit 5 лет
  6. Зробили гроші знову доступними

    Ми — одні з перших в Україні відновили кредитування. Наразі як ніколи потрібно платити податки в бюджет, виплачувати зарплати, допомагати армії та робити добрі справи.

    Брати позику у нас — вигідно. Ми часто влаштовуємо акції та щодня публікуємо промокоди на знижку у соцмережах. Залишайтеся з нами, відбудуємо країну разом.

    MyCredit 5 лет

Весна минула, хоча ми її й не помітили. Сподіваємося, літо буде кращим. А воно точно — буде, бо ми працюватимемо задля цієї мети.

Друзі, маєте ідеї, зауваження, пропозиції? Телефонуйте, пишіть нам у чат і в соцмережі: Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому. Обіймаємо. Все буде Україна!