2022 рік у цифрах і подіях

03 січня 2023

Дорогі друзі. 2022 рік став роком великої спільної біди. Його підсумки не підводили навіть блогери. Що й казати: головною метою для більшості з нас було вижити.

Тож кожне з досягнень цьогоріч — на вагу золота.

  1. Організували “канікули”

    24 лютого 2022 року економіка України зупинилася. Як і інші компанії, цього дня ми “заморозили” усі договори. У березні НБУ дав роз'яснення, що давати так звані “кредитні канікули” чи ні — залишається на розсуд кредитора.

    Ми 60 днів не нараховували відсотки по кредитам.

    Цей час потрібен був кожній сім'ї, щоб оговтатися. І прийняти важливі рішення.

    Smart-елка желаний
  2. Першими повернулися на ринок

    Лимит 15000 грн

    Уже за тиждень після повномасштабного вторгнення стало зрозуміло: нам не перемогти ворога, якщо економіка не запрацює. Війну неможливо виграти лише на полі бою. Праця в тилу має величезне значення.

    14 квітня ми першими з мікрокредитних організацій повернулися на український ринок. На видані нами гроші клієнти купували квитки, щоб вивезти дітей з-під обстрілів, знімали житло у більш безпечних регіонах, купували бронежилети...

    Тривоги. Вибухи. Темрява. Ми — на зв'язку!

  3. Пробачали відсотки

    24 квітня ми відновили нарахування відсотків по кредитам. Для того, щоб їх… списати. Увесь рік ми закривали “довоєнні” кредити лише за виплату тіла. Якщо ж хтось із наших клієнтів виплачував ще й відсотки — ми спрямовували їх на допомогу ЗСУ та біженцям у повному обсязі.

    Більше того, ми дозволили тіло кредиту розбити на 20 платежів і виплачувати протягом майже 2 років. Жодних додаткових платежів.

    Чому так? Бо є речі, важливіші за гроші.

    stavki
  4. Другі — за кількістю виданих кредитів

    stavka-a

    MyCredit завжди працював так, щоб бути в топі українських фінансових компаній. За кількістю виданих кредитів в Україні ми посіли друге місце цьогоріч. Це неабияке досягнення, враховуючи, що мікрокредитних організацій в Україні зареєстровано більше сотні.

    Дякуємо, що довіряєте. Не підведемо.

  5. Отримали 4 нагороди FinAwards!

    Один із най-найпрестижніших фінансових конкурсів в Україні. Засновники — сайти «Мінфін» і Finance.ua. Організатор — компанія BankOnline. І ми зірвали нагороди в номінаціях:

    1 місце — «Провідні технології та інновації»;

    2 місце — «Краща МФО онлайн»;

    2 місце — «Краща рекламна кампанія»;

    2 місце — «Кращий директор з маркетингу».

    “Це — визнання нашої стійкості, надійності та правильності обраного шляху у важких військових умовах”, — сказав керівник MyCredit Владислав Білан.

    Подарки детям
  6. Розширили горизонти (+1 країна)

    Первые в рейтинге МФО

    У часи, коли все навколо руйнується, ми відкриваємо для себе інші ринки. MyCredit уже декілька років активно працює на ринках Азії. Наші представництва є у В'єтнамі та на Шрі-Ланці.

    Тож час підкорювати і Європу, чи не так?

    Якщо ви — у Польщі і вам негайно потрібні гроші, допоможемо! Скачайте наш додаток ClickCredit PL та дізнайтеся про найвигідніші умови!

  7. 6 наших співробітників пішли на фронт

    Ми допомагаємо Україні не лише регулярними донатами і своєчасною сплатою податків. 6 наших співробітників, серед яких 2 дівчини — пішли на фронт.

    Ілля, Максим, Даша, Катя, Діма, Володя. Сміливість, чесність, порядність — це про них.

    Немає слів, щоб виразити те, як сильно ми їм вдячні та як пишаємося тим, що ці люди — наші колеги.

    turbo-babki
  8. Підтримували 4 дитячі будинки

    Первые в рейтинге МФО

    Найважливіше — це діти. За ними — майбутнє нашої країни. Яким би важким не був рік, ми завжди відгукуємося на прохання дитячих будинків про допомогу. 2022 рік не став винятком.

    Ми купували продукти, зимове взуття та інші необхідні речі. Брали на себе роль Святого Миколая і здійснювали нехитрі мрії маленьких вихованців Знам'янської спеціальної школи (Кіровоградська обл.), Улянівської спеціальної школи (Сумська обл.), Вінницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Центру соціально-психологічної реабілітації детей №1 м. Києва.

  9. Волонтерили

    Кожен і багато. Справді багато. І внесок кожного — величезний. Хтось регулярно “пригощає кавою” хлопців із ЗСУ. А є й такі серед нас, хто перевозить фурами гуманітарку з Європи туди, де вона найбільше потрібна, як Єгор…

    Або організовує збори для ЗСУ, як Катя. Уявіть: тендітна білявка, евакуювавшись з дитиною до Германії, зібрала гроші, купила й передала на ЗСУ аж 3 автівки! Зараз збирає на четверту. Як їй це вдалося? Феномен наших людей…

    FinAwards21
  10. Відзначили 6-річчя компанії

    Первые в рейтинге МФО

    6 років поруч! Понад 5 000 000 погоджених заявок по кредитам. Близько 7 000 людей щодня користуються послугами нашого сервісу.

    Цьогоріч було не до свят, але не відзначити таку важливу подію ми не могли. Тож провели акцію “6 років поруч”: подарували всім клієнтам, що заключили договори в період її проведення, величезні бонуси.

А в підсумку…

Завершимо статтю словами нашого керівника Владислава Білана:

“Ми просто робили свою роботу. Коли світ перевертається догори дригом, виконання кожним своїх обов'язків — це вже не мало. І часом надзвичайних зусиль, і навіть героїзму вимагає виконання щоденних справ: прибирання вулиць, ремонту електромереж і водогону, проведення платежів”…

У 2023 рік ми дивимось із оптимізмом. Впевнені: усі великі виклики нам вдасться трансформувати у великі можливості”.

Знаєте, як можна покращити наш сервіс? Пишіть нам у Facebook або в Direct Instagram. Ми відкриті до дискусій та будемо вдячні за пропозиції і конструктивну критику. Для вас і з вашою допомогою ми стаємо досконалішими.