Подарунки січня

January3
31 січня 2018

Не дивлячись на новорічні свята, команда MyCredit продуктивно попрацювала і реалізувала всі задумані на цей місяць плани. Січень був багатий на акції, подарунки та розіграші від MyCredit.

Отже, що ж ми зробили для вас у січні:

  1. Провели новорічну акцію.

    NY1-ukr.

    Цілий місяць на сайті MyCredit була активна акція "Новорічна країна". У ній була захована маса крутих подарунків, а саме 10 промокодів та участь у розіграші 10 гаджетів, серед яких Apple Watch, гіроборд, смарт-ваги і т. д. 17 січня ми назвали імена щасливчиків, які отримали подарунки.



    Детальніше

  2. Повернули клієнтам 2460 грн.

    back2-ukr

    За кешбек-програмою "Ділимо витрати навпіл" у цьому місяці повернули чотирьом клієнтам рекордну суму. Нагадуємо, щочетверга одному постійному клієнту ми гасимо відсотки, які накопичилися по його кредиту.

    Детальніше

  3. Радували всіх, хто підписався на наш канал в Telegram.

    У січні ми провели перший розіграш серед фоловерів нашого Telegram-каналу. Для того, щоб стати учасником, досить було підписатися наш канал і заповнити форму, а вже 23 січня ми підвели підсумки розіграшу і портативна батарея Xiaomi вирушила до свого володаря.

    Детальніше

    tel2
  4. Оновили послугу реструктуризації.

    rest-ukr

    Оформити реструктуризацію стало ще простіше - ця функція стала доступною для клієнтів в особистому кабінеті користувача. Тепер немає необхідності звертатися в клієнтську підтримку сервісу для її підключення: можливість активувати реструктуризацію відкривається на 4-й день прострочення і зробити це тепер ви зможете самостійно.

  5. Прискорили роботу сайту.

    Поки ми радували клієнтів подарунками, наші технічні фахівці оптимізували роботу сайту. І якщо раніше траплялося, що наш сайт довго завантажувався на деяких пристроях, то тепер його робота помітно прискорилася.

    page

Слідкуйте за нашими оновленнями. Уже в лютому ми запустимо нову акцію!

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо покращувати роботу нашого сервісу.

Сподобалися наші нововведення або є побажання для майбутніх змін? Діліться своїми ідеями в коментарях у Facebook.