Святковий серпень MyCredit

resalt-august-sayt
31 серпня 2018

Для команди MyCredit серпень - особливий місяць. У серпні ми відзначаємо День народження нашої компанії, підводимо підсумки і будуємо плани на найближчий рік. Насичений подіями серпень мотивував нас на продуктивну і ефективну роботу. Ми встигли реалізувати всі задумані плани і готові поділитися результатами нашої роботи.

Отже, що сталося в MyCredit у серпні:

  1. Стартувала акція "Ульотне літо щодня: 100 призів від VISA"

    Першого серпня спільно з Visa ми запустили суперакцію, переможцями в якій вже стали 98 осіб! Щоб взяти участь, потрібно оформити кредит на картку Visa або погасити його за допомогою функції Visa Checkout.

    Кожен день серед учасників акції ми розігруємо промокоди на 50%, раз на тиждень - 5 поповнень рахунку і смартфон Meizu M5s 32GB. Акція діє до 24.09.2018. Попереду ще безліч призів і розіграш головного - подорожі в Карпати на двох!


    Детальніше
    school-lider-small
  2. Підвели підсумки акції "Моє найкраще літо"

    fb-action-rus-ekshn

    Акція для клієнтів MyCredit у Facebook "Моє найкраще літо" завершилася. Наші клієнти ділилися цікавими фото-історіями про кращий літній відпочинок, а ми із задоволенням їх читали. Всі учасники акції отримали промокод на 50%. Щосереди ми визначали кращу історію і дарували переможцю поповнення рахунку на 150 грн і фірмову футболку MyCredit.

    30.08.2018 ми розіграли головний приз - екшн-камеру Xiaomi Yi Action Cam! Переможцем став Олег Яремко та екшн-камера вже вирушила до свого володаря.


    Детальніше
  3. Запустили акцію "Знову в школу" в Facebook і Instagram

    Напередодні початку навчального року ми пропонуємо нашим клієнтам зануритися в спогади шкільного життя. Діліться своїми фото зі шкільних часів на своїх сторінках у Facebook та Instagram. Ставте хештег #mycredit_школа і беріть участь в акції.

    Переможців визначимо 05.09.2018. На кону - знижка 50%, набір канцелярського приладдя і Smart-годинник Atrix Smart Watch iQ400 Touch GPS.


    Детальніше
    akcia-school-small
  4. Реалізували функцію Visa Checkout

    visa-checout-small

    Сервіс MyCredit розвивається і йде в ногу з часом і технологіями. Тепер кредит в нашому сервісі можна погашати за допомогою опції Visa Checkout.

    Оплата через платіжний інструмент Visa Checkout дає можливість отримувати спеціальні пропозиції і знижки від усіх партнерів Visa, миттєво здійснювати оплати на всіх сайтах, де є Visa Checkout без повторної реєстрації та введення даних картки.


    Детальніше
  5. Надали спонсорську підтримку Академії щасливої родини

    Питання виховання і розвитку дітей, формування сильних особистостей і прищеплення дитині лідерських якостей, безумовно, важливі для кожного. Саме тому MyCredit продовжує підтримувати ініціативи Академії щасливої родини.

    У серпні Академія щасливої родини організувала табір-тренінг для дітей та підлітків "Стань лідерів сьогодні". Учасники табору навчилися працювати і взаємодіяти в команді, а також отримали масу незабутніх вражень і нових знайомств.


    Детальніше
    school-lider-small
  6. Відзначили День народження MyCredit

    dr-companii

    15.08.2018 було рівно два роки, як MyCredit видав перший кредит. Для нашої команди це справжнє свято. Цілих два роки ми працюємо, розвиваємося і вдосконалюємося для вас!

    Ми вдячні кожному клієнту за вибір. Ви - найкраща мотивація рухатися вперед і досягати нових висот!

Літо закінчується, але сюрпризи та оновлення від MyCredit тривають. Слідкуйте за нашими новинами. У нас грандіозні плани на осінь і ми вже займаємося їх реалізацією!

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо покращувати роботу нашого сервісу.

Сподобалися нововведення або є ідеї для майбутніх змін? Діліться своєю думкою в коментарях на нашій сторінці у Facebook.