PaySpace Magazine Awards 2023. Даруємо знижку за вашу підтримку!

Друзі, MyCredit вчергове номінували на престижну премію PaySpace Magazine Awards! Це важливо для нас, бо ми багато працюємо над тим, щоб вдосконалювати сервіс. Навіть під час війни.

Відкрито голосування в премії PaySpace Magazine Awards 2023. У цьому конкурсі змагатимуться кращі фінансові компанії України!

Цьогоріч MyCredit виборює перемогу у номінації «Найкращий сервіс мікрокредитування», а візіонер нашого сервісу Роман Катеринчик претендує на звання «Інфлюенсер року». Переможці PaySpace Magazine Awards 2023 не лише удостоюються публічного визнання, а й беруть активну участь у розвитку української фінтех-сфери.

Щоб перемогти, нам потрібна ваша підтримка! Якщо ви вважаєте, що команда MyCredit варта нагороди, підтримайте нас і нашого візіонера своїм голосом. Усім клієнтам, які взяли активну участь у голосуванні, ми подякуємо приємним бонусом — подаруємо промокод на знижку 70%.

Як проголосувати?

Голосування відбувається на сайті PaySpace Magazine Awards 2023. Якщо хочете віддати свій голос, приділіть дві хвилинки і дотримуйтесь простої інструкції:

Після того, як ви ввели e-mail на натиснули "підтвердити", на електронну пошту надійде лист. У ньому потрібно натиснути на кнопку "Проголосувати". Обовязково зробіть скріншот (знімок) усього екрану так, щоб було видно, за кого ви віддали свій голос.

Як отримати промокод?

Щоб отримати промокод на знижку 70%, зробіть скріншоти голосування за MyCredit та Романа Катеринчика та надішліть їх на пошту [email protected]..

Зверніть увагу! Скріншот потрібно зробити так, щоб у ньому було видно адресний рядок з посиланням на голосування:

Промокод буде відправлено протягом 48 годин з моменту надсилання листа зі скріншотами.

Дякуємо, друзі! Ваша підтримка для нас не менш важлива, ніж перемога в усіх конкурсах, разом узятих. Дякуємо, що ви з нами! Слава Україні!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи