Вересневі новини MyCredit

itogi-sent-ua
29 вересня 2020

На початку осені ми прощаємося з безтурботним літом та налаштовуємося на продуктивну роботу. Щоб порадувати улюблених клієнтів цікавими оновленнями, наша команда почала осінній марафон, і вже готова поділитися результатами.
Давайте разом згадаємо, яким був вересень в MyCredit:

  1. Провели редизайн соцмереж

    На сторінках наших спільнот в соціальних мережах завжди відбувається багато цікавого: публікуються новини, проводяться розіграші і, звичайно ж, регулярно з'являються промокоди зі знижками.

    У вересні ми оновили дизайн соцмереж та додали багато активностей: підписників чекає ще більше цінних подарунків і знижок! Щоб нічого не пропустити, стежте за новинами MyCredit в Facebook або в Direct Instagram.

    redizain-socsetej
  2. Повертали кешбек

    UA-news-cashback-vers

    Учасниками програми «Безмежний кеш», по якій ми повертаємо частину коштів на бонусний рахунок, у вересні стало понад 60 тисяч користувачів сервісу.

    Якщо ви хочете отримувати онлайн-кредити на кращих умовах, залишайтеся з MyCredit, оформлюйте позики на будь-які цілі та заробляйте гроші при кожному погашенні!


    Детальніше
  3. Додали в блог рубрику «Обережно, шахраї!»

    Безпека — наш головний пріоритет, але довгий час фахівцям MyCredit вдавалося захищати улюблених клієнтів тільки під час роботи з сервісом.

    Щоб убезпечити вас та ваші гроші, ми вирішили регулярно відслідковувати найнебезпечніші схеми шахрайства і розповідати про них в новій рубриці блогу. Обіцяємо: буде корисно та цікаво.


    Детальніше
    Новая страница Facebook
  4. Оновили дизайн листів

    Колл-центр MyCrfedit

    Отримувати хороші новини завжди приємно, а якщо вони красиво оформлені — ще приємніше. Завдяки редизайну повідомлення від MyCredit стали більш легкими для сприйняття, тому читати їх — одне задоволення.

    Наша команда продовжує працювати над цим непростим завданням, і незабаром всі клієнти отримають оновлені листи, сподіваємося — з гарними новинами.

  5. Провели секретний розіграш

    Бути клієнтом нашого сервісу вигідно, адже MyCredit радує не тільки знижковими промокодами, а й цінними подарунками.

    30 вересня по традиції ми таємно розіграли між користувачами сервісу екшн-камеру Xiaomi. Учасників обрали випадковим чином, і якщо вам поки не пощастило стати призером, не засмучуйтесь — удача посміхнеться в наступний раз.


    Секретный розыгрыш

Вересень закінчується, але не осінні оновлення від MyCredit. У жовтні вас чекає ще більше спеціальних пропозицій, розіграшів та акцій. Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити все найцікавіше.

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.