Знову перші! MyCredit очолив рейтинг Finance.ua

У нас чудові новини! У IV кварталі 2020 року наш сервіс зберіг статус кращої мікрофінансової компанії в рейтингу Finance.ua.

snova-pervyje-ua

Друзі, як вам відомо, незалежний фінансовий портал Finance.ua раз в квартал оновлює рейтинг українських МФО. Щоб обрати кращі сервіси мікрокредитування, експерти перевіряють якість обслуговування і оцінюють, де комфортніше, зручніше і безпечніше взяти позику в онлайні.

За підсумками IV кварталу 2020 року MyCredit зберіг статус кращого сервісу онлайн-кредитування. Нагадаємо, ми також отримали першість в III кварталі 2020 року, і мають намір зберегти цей статус надовго.

Експерти Finance.ua в спецпроекті «ТОП-5 кращих МФО України» відзначили переваги MyCredit відразу за кількома критеріями:

  • На сайті легко знайти інформацію про умови кредитування, ставки, пролонгацію.
  • Є зручний кредитний калькулятор. Щоб миттєво розрахувати позику, виберіть повзунком потрібну суму і термін.
  • Спрощена реєстрація через BankID.
  • Клієнтська підтримка — Служба турботи MyCredit — працює цілодобово.
  • Доступна програма лояльності для нових та постійних клієнтів. Нагадаємо, новачкам даємо кредити під 0,01% і 50 грн на кешбек, а нашим постійним клієнтам повертаємо гроші після кожного погашення, даруємо подарунки і пропонуємо промокоди на знижки.
  • Наш сервіс — один з небагатьох, хто має власний додаток під Android та iOS.

За підсумком MyCredit отримав від Finance.ua 99,31 балів з 100 можливих і почесне перше місце! І за це ми дякуємо улюбленим клієнтам, адже саме ви допомагаєте нашій команді ставати краще і рухатися лише вперед!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи