Стартуємо в літо з MyCredit!

june-results
01 липня 2019

Для команди MyCredit перший місяць літа видався по-справжньому спекотним і продуктивним. Ми взяли курс на реалізацію масштабних оновлень і вже почали втілювати його в життя.

Отже, що сталося в MyCredit в червні:

  1. Запустили акцію "Рулимо в літо з MyCredit"

    Уже місяць на нашому сайті діє акція до 3-х річчя компанії "Рулимо в літо з MyCredit". Правила прості: з 01.06.19 по 31.08.19 оформляйте кредити в MyCredit, накопичуйте бали та беріть участь у розіграші 12 смартфонів, 3 телевізорів і головного призу - Citroen C3!

    Серед учасників акції ми вже розіграли 3 смартфона Meizu М6Т і телевізор LG. Розіграш головного призу відбудеться 05.09.2019. Поспішайте взяти участь!


    Детальніше
    rulim-leto-result-ukr
  2. Розробили програму "Приведи друга"

    privedi-dr

    Бути клієнтом MyCredit і при цьому заробляти реальні гроші дуже просто. Ми запустили безстрокову програму "Приведи друга", за умовами якої можна заробляти до 10 000 гривень щомісяця. Заходьте в Особистий кабінет MyCredit, відправляйте запрошення друзям і отримуйте по 200 гривень за кожного нового друга, який взяв кредит в MyCredit по вашій рекомендації.


    Детальніше
  3. Отримали нагороду "Вибір клієнта"

    20 червня відбувся перший в Україні MFO ANTI SUMMIT. В рамках заходу проходило нагородження топових мікрофінансових компаній по рейтингу фінансового ресурсу Finance.ua. Сервіс MyCredit отримав нагороду в номінації "Вибір клієнта".

    Для нашої команди це дуже важлива новина і найголовніше звання. Все, що ми робимо, ми робимо для наших клієнтів і нам дуже важливо, що ви цінуєте це і вже три роки обираєте саме нас.


    Детальніше
    summit-nagrada
  4. Запустили розіграші для підписників в соціальних мережах

    soc-ceti

    У червні підписників MyCredit в соціальних мережах ми порадували розіграшами крутих літніх девайсів. В Instagram запустили розіграш шезлонга і надувного матраца. У Facebook - набору для барбекю і столика для пікніка. А в Telegram-каналі ми розігруємо підвісний гамак.

    До речі, в кожному розіграші в соціальних мережах можна виграти ще й додаткові бали для акції "Рулимо в літо з MyCredit" і стати ближче до головного призу - Citroen C3!


    Детальніше
  5. Збільшили суму першої позики

    Максимальна сума при першому зверненні в MyCredit зросла до 5 000 гривень. Це означає, що новим клієнтам сервісу доступна перша позика під 0,01% сумою до 5 000 гривень.

    Нагадуємо, що за умовами програми "Улюблений клієнт" доступна сума зростає при регулярному зверненні в сервіс.


    Детальніше
    pervyi-5

Червень закінчився, але літо в самому розпалі. У липні вас чекає маса приємних сюрпризів, крутих подарунків і масштабних оновлень. Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити все найцікавіше!

Дякуємо всім клієнтам за відгуки. Ви допомагаєте нам ставати краще.

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї для майбутніх оновлень в MyCredit? Ми завжди чекаємо ваших коментарів на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших рекомендацій і реалізуємо їх у майбутньому.