У MyCredit збільшилась сума кредиту для постійних клієнтів!

Чудові новини! MyCredit збільшує доступну суму кредитів для постійних клієнтів. При другому та наступних зверненнях ви зможете отримати до 15 000 гривень на кращих умовах.

limit-15000

Чим більше ліміти — тим комфортніші умови кредитування!

MyCredit завжди прислухається до побажань постійних клієнтів, тому з 10 грудня максимальний розмір позик в нашому сервісі зростає до 15 000 гривень. Перший кредит до 6000 гривень, як і раніше, можна оформити під 0,01%. Якщо своєчасно вносити виплати та не порушувати умов договору, легко збільшити доступний ліміт до максимуму — 15 000 гривень.

Нагадуємо, що після погашення кожної позики ми автоматично нараховуємо кешбек. Цими коштами можна погасити до половини відсотків за новими кредитами.

Також на сторінках наших спільнот в Instagram, Facebook та Telegram-каналі, листах розсилки та смс публікуються промокоди на знижки до 80%. Використовуючи промокод, легко отримати фінансову допомогу та заощадити.

Сподіваємося, що збільшення максимальної суми онлайн-позики буде корисним для вас. На цьому оновлення не закінчуються, стежте за новинами й залишайтеся з MyCredit!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи