Весняна акція до 8 березня!

8-march-760-ukr

Сервіс онлайн-кредитування MyCredit вітає всіх дівчат і жінок з весною!

Напередодні прекрасного весняного свята - 8 березня, ми підготували для всіх наших клієнтів відразу кілька подарунків:

  • для всіх прекрасних дівчат і жінок - чарівні коробочки Happy Box з приємним сюрпризом всередині, а також знижена процентну ставку на перший кредит
  • для чоловіків - можливість взяти кредит для подарунка своїм улюбленим жінкам за зниженою процентною ставкою - всього 0,99%

Умови участі у весняній акції "Подарунки, яких чекають":

  • Знижена відсоткова ставка на кредит - всього 0,99% діє для всіх нових клієнтів MyCredit
  • Учасником розіграшу призів автоматично стають все схвалені заявки від всіх дівчат і жінок, за якими були видані кредити в період з 01.03 по 08.03.
  • Під подарунком мається на увазі розіграш 10 призів серед усіх клієнток компанії MyCredit: чарівних коробочок Happy Box, а також промокодів на знижку 25% на оформлення кредиту.
  • Переможниці акції будуть визначені за допомогою генератора випадкових чисел. Розіграш подарунків відбудеться серед тих, хто за результатами займе перші 10 місць.
  • Результати розіграшу будуть опубліковані 10 березня 2017 року на сторінці офіційного сайту - [(site_domen)] і на сторінках офіційних груп компанії Вконтакте і Facebook.
  • Подарунки у вигляді "коробочок з сюрпризом" відправляються службою доставки Нова Пошта на наступний день після проведення розіграшу за вказаною переможцем адресою, а також на електронну пошту переможця акції

Важлива інформація:

* Під подарунком мається на увазі покупка будь-якого з подарунків за 1 грн. Ця сума буде знята як оплата за доставку Новою Поштою післяплатою.

** Взяти участь в акції MyCredit можуть тільки громадяни України, які досягли віку 18 років, які проживають в будь-якій частині країни, виключаючи зони АТО і АР Крим.

*** Старт акції 1 березня 2017 о 10.00 за київським часом. Закінчення акції 8 березня 2017 року о 23:50 за київським часом.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи