Увага! Змінилися умови пролонгації кредитів

Друзі, ми знаємо, що ви, оформлюючи позику, плануєте повернути її вчасно. Проте життя, буває, дарує неприємні сюрпризи. Якщо ситуація змушує вас затягувати тугіше паски, ми готові піти назустріч.

rate-december

На постійній основі у нас діє програма пролонгації кредитів. Пролонгація — це продовження терміну договору. Якщо ця послуга підключена, для постійних клієнтів зберігаються умови, на яких було заключено договір. Для нових клієнтів починає діяти базова ставка у розмірі 1,99% на день (на яку можна отримати знижку).

Раніше, коли клієнт сплачував по відсоткам, мы продовжували дію договору автоматично.

Зверніть увагу: відтепер необхідно підключати пролонгацію самостійно в Особистому кабінеті.

Як підключити пролонгацію?

  • зайти до Особистого кабінету та вибрати умови продовження;
  • підписати додаткову угоду;
  • внести суму, необхідну для продовження.

Які умови продовження діють у MyCredit?

  • Продовження на термін, аналогічний терміну договору. Діє відсоткова ставка, вказана в договорі. Виняток: якщо угода була укладена вперше, тобто зі знижкою 99,9%, то на термін продовження ця знижка припиняє дію. Договір продовжується на загальних умовах з відсотковою ставкою 1,99% на день.
  • Продовження на визначений термін зі знижкою.
  • 7 днів — знижка 10% від ставки договору або від ставки 1,99% на день;

    15 днів — знижка 15% від ставки договору або від ставки 1,99% на день;

    30 днів — знижка 20% від ставки договору або від ставки 1,99% на день.

Пам'ятайте: безвихідних ситуацій — не буває. Якщо ви розумієте, що не встигнете повернути позику вчасно, обов'язково скористайтеся послугою продовження. Не допускайте виникнення протермінованої заборгованості.

Протермінованою заборгованість вважається наступного дня після закінчення договору, якщо позика не сплачена повністю, а пролонгація не оформлена. Якщо це сталося, анулюються знижки, у тому числі по промокодам та програмі лояльності. Весь договір перераховується по базовій ставці 1,99% на день.

Щоби цьому запобігти, не забувайте своєчасно продовжувати договір. Як і будь-які інші операції, у нас в MyCredit це можна зробити в декілька кліків.

Продовження можна оформити необмежену кількість разів. Тобто, ви можете продовжувати договір стільки, скільки вам необхідно, доки не розрахуєтеся з кредитом. У випадку виникнення труднощів, зверніться до нашої Служби турботи. Ми з радістю проконсультуємо та підберемо найвигідніші для Вас умови.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи