Ми – сміливі. Ми – сильні. Ми – разом

Натхненні загальнонаціональним рухом #braveukraine, хочемо розказати про наших неймовірних колег. Вони — звичайні хлопці й дівчата. Ще недавно сиділи на робочих місцях, консультували клієнтів, писали коди, шукали помилки в програмах, вирішували складні питання, жартували на кухні… Вони не прагнули бути героями. Але зараз — рятують світ.

Що таке сміливість?

Ілля, Максим, Даша, Катя — наші котики зі Служби турботи. Це вони піднімали слухавку на перших секундах вашого дзвінка. Компетентні в усіх питаннях, доброзичливі, вони — як Чіп і Дейл, що завжди спішать на допомогу.

“Родзинка” Володимира — бездоганна ввічливість. У нього була складна місія — нагадувати вам про необхідність своєчасного розрахунку. А Дмитро — один із наших найуважніших співробітників. Він перевіряв достовірність інформації та слідкував за тим, щоб ваші дані були у безпеці.

Тепер усі свої здібності вони використовують на фронті. Сміливість — це про них.

Що таке завзятість?

Олександр — наш програміст. Відповідає за те, щоб наш сервіс працював, як годинник. Щоб зареєструватися в ньому було швидко і зручно. Та він вміє не лише писати код та вибудовувати символи стрункими рядочками. Легко знаходить спільну мову і з людьми. Ці здібності застосовує у волонтерстві, допомагаючи територіальній обороні, організовуючи роботу захисників на блокпостах.

Що таке надійність?

Якщо скажуть охарактеризувати когось словом «надійний», першим на думку спадає Єгор. Він керує командою програмістів. Швидкий і відповідальний в роботі, чесний і справедливий керівник. А ще він — хороший друг. Тож ми не здивувалися, дізнавшись, що у свій вільний час Єгор волонтерить — безоплатно доставляє гуманітарку для біженців.

Що таке людяність?

Павло вміє складати довжелезні фінансові звіти та прорахувати безліч речей наперед. І ніколи не пройде повз чужої біди. Уявіть: організував на заході України справжнісінький притулок для біженців. Допоміг десяткам знайомих і незнайомих людей. Круто, так.

Кожен там, де потрібен

Багато наших співробітників трудяться заради закінчення цієї жахливої війни. Хтось тимчасово перекваліфікувався у кухарів, а дехто — навіть у хіміків. Пригощають захисників смачним борщем, а непроханих гостей — палаючим “бандерівським смузі”. Уже мають власні, фірмові рецепти…

Ми — поруч

Компанія MyCredit знову працює. Після двох місяців перерви ми запустили кредитування, щоб платити податки і перераховувати гроші на благодійність. Так, у квітні ми перерахували ЗСУ та на гуманітарні цілі близько 222 000 грн. Також ми продовжуємо допомагати найбільш незахищеним – дітям. Відгукнулися на прохання про допомогу Дніпровського дитячого будинку-інтернату, закупили для його маленьких мешканців спеціалізоване харчування, засоби гігієни та інші необхідні речі на суму 55 000 грн. Продовжуємо співпрацю з благодійним фондом "Благомай".

Ми — разом

Підтримуємо своїх клієнтів. Бо знаємо не з чуток, як зросли ціни, як важко тим, хто зараз далеко від дому. Два місяці ми не нараховували відсотки по позиках, щоб дати людям можливість оговтатися. Потім — створили безпрецендентну акцію “Все буде Україна”, в рамках якої можна розрахуватися з кредитами, узагалі не сплачуючи відсотків.

Це — лише початок

У цій статті ми згадали далеко не всіх працівників MyCredit, які наближають День Перемоги. Багато хто робить добрі справи, нікому не розповідаючи про це. Тож далі — буде…

...

Любі наші колеги, офіс нас обов'язково дочекається! Знайдено ностальгічне спільне фото. З вечірки. З мирного життя. Неодмінно повторимо!!!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи